Ce s-a întâmplat cu Nosfe, în ultimele zile, înainte să moară. Un prieten a povestit totul: „Este epuizare. Făcea de toate. Dormea câteva ore pe noapte”

 Ifrim Georgiana
.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, artistul Nosfe, în vârstă de 37 de ani, s-a stins din viață. În spațiul public, au apărut mai multe ipoteze privind cauzele decesului, printre care se numără moartea în somn, suicid sau consumul de substanțe interzise. Acum, unul dintre apropiații lui Nosfe a făcut câteva declarații despre etichetele puse, în general, rapperilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Darius Vlad Crețan, co-fondatorul trupei Şatra Benz, a decedat în urmă cu o zi. Acesta a suferit un infarct, evenimentul tragic având loc în urma unui concert. Membrii trupei au susținut că artistul ar fi cerut o pauză în timpul reprezentației, motivând că se se simte rău. Ulterior, acesta a revenit pe scenă și a încheiat concertul fără să mai acuze vreo durere. După tragicul eveniment, spațiul public s-a umplut de fel și fel de ipoteze legate de moartea artistului.

nosfe-13-2nosfe-13-2

Ce spune unul dintre prietenii lui Nosfe despre zvonul privind consumul de droguri. Un membru al trupei Șatra Benz a susținut că artistul ar fi fost răpus de stres și oboseală, având în vedere programul extrem de încărcat pe care îl avea. Acest lucru a fost sugerat și de Nosfe, printr-un motto scris pe rețelele de socializare.

Citește și: Nosfe și soția sa, la Chefi la cuțite sezonul 10.Ce au gătit cei doi în show-ul culinar

Citește și: Codruța Filip și Valentin Samfira au făcut nunta.Artista a îmbrăcat rochia de mireasă la doi ani de la cununia civilă

Citește și: Ce a postat Nosfe pe Instagram, cu 3 luni înainte de deces. Coincidență bizară:„A murit pe aceeași dată…'

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Mihai Albu:”Îi voi da numele meu de familie”

Ce spune unul dintre prietenii lui Nosfe despre zvonul privind consumul de droguri

Florin, un apropiat al co-fondatorului trupei Şatra Benz, a susținut că Nosfe nu consuma substanțe interzise. Mai mult, acesta a subliniat faptul că rapperii primesc adesea această etichetă, din cauza genului muzical pe care îl abordează.

„Nu avea vicii de genul acesta. Se pune eticheta aceasta celor care fac genul ăsta de muzică (n.r.: rap/ trap). A fost asociat instant', a declarat Florin în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

„Dacă era ceva în neregulă cu el ne dădeam seama. Dar în afară de toate pe care le avem pe noi cu stresul și cu munca pe care o facem noi, care este extraordinar de stresantă și de solicitantă, nu a fost.

Ce cred eu că s-a întâmplat, este efectiv epuizare. Făcea foarte multe. Omul stătea în studio până dimineața. Cred că dormea câteva ore pe noapte. Muncea într-una, într-una. Statul departe unde stă el, drumuri toată ziua. Copil, nevastă, familie, stres, obligații… ', a adăugat prietenul lui Nosfe.

În ceea ce privesc problemele de sănătate ale artistului, unul dintre colegii săi a susținut că acesta nu se confrunta cu probleme deosebite de sănătate. Împărțindu-se între familie și carieră, artistul avea un stil de viață haotic, muncea mult și nu reușea să se odihnească suficient.

Nosfe a dat de înțeles că a ajuns la epuizare

Pe rețelele de socializare, artistul a scris un motto care face referire la stilul său de viață. Acesta a susținut că a pierdut nenumărate nopți, din cauza concertelor și evenimentelor pe care le-a susținut de-a lungul carierei.

„La câte nopți am pierdut, am mai câștigat o viață', scrie sub numele artistului, pe Facebook.

Chiar înaintea decesului, trupa Șatra Benz a susținut un concert în Capitală, în cadrul evenimentului Trap Attack. Anterior, artistul lansase melodia și videoclipul „N-am de dat', alături de Guess Who, Aura și Prny.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton