Nosfe și soția sa, la Chefi la cuțite sezonul 10. Ce au gătit cei doi în show-ul culinar

 Dumitrache Laura
.

Nosfe și soția sa, Mădălina, la Chefi la Cuțite, sezonul 10. Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz a încetat din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică. Artistul era căsătorit cu Mădălina, iar împreună aveau o fiică. Cei doi au participat la Chefi la cuțite, impresionându-i pe cei trei jurați. Imaginile cu Nosfe și soția sa vor fi difuzate în această seară, pe Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nosfe și soția sa, Mădălina, la Chefi la cuțite sezonul 10. Moartea regretatului rapper i-a șocat pe toți artiștii care l-au cunoscut. Fanii și apropiații vor avea ocazia de a-l urmări pe Nosfe la Chefi la cuțite. Rapperul a participat împreună cu soția sa la Chefi la cuțite, sezonul 10, iar imaginile vor fi difuzate în ediția de luni seara.

MADALINA SI NOSFE LA CHEFI LA CUTITEMADALINA SI NOSFE LA CHEFI LA CUTITE

În această seară, fanii artistului Nosfe, vor avea ocazia să-l urmărească la Chefi la cuțite. Din păcate, celebrul rapper s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Nosfer a fost găsit inconștient în sufrageria casei sale, iar soția a anunțat de urgență la 112. Din nefericire, aceștia nu au mai putut face nimic pentru artist .

Citește și: Când și unde va fi înmormântat Nosfe.Anunțul făcut de trupa Șatra Benz

Citește și:Nosfe ar fi cerut o pauză în timpul ultimului concert pe care l-a susținut, cu doar câteva ore înainte să moară:„S-a dat jos de pe scenă. A spus că simte ceva în…'

Citește și:Cum a reușit Alin Oprea să renunțe definitiv la alcool:”A fost mult mai ușor decât mi-am imaginat”

Citește și: Andreea Esca a răbufnit pe Instagram, după ce a văzut o reclamă la un site de cărți. Ce a deranjat-o:„Hai să ne respectăm'

Nosfe și soția sa, Mădălina, la Chefi la Cuțite sezonul 10

Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Artistul a încetat din viață în noapte de sâmbătă spre duminică, la scurt timp după ce cântase alături de trupa ei la un eveniment. Înainte cu doar o lună de evenimentul tragic, Nosfe și soția sa, Mădălina Crețan au fost concurenti la Chefi la cuțite, sezonul 10.

Apariția celor doi la televizor a fost difuzată cu doar o lună înainte ca artistului să moară. Cei doi soți au avut o apariție plină de energie pozitivă și entuziasm.

'La 17 ani am plecat în Italia la tatăl meu, pentru că eu am crescut fără tată. Acolo, după ce am terminat liceul, pe la 20 și ceva de ani, m-am apucat de muncă. Au fost săptămâni în care aveam 20 și ceva de euro pe săptămână, banii mei de mâncare. Făceam cumpărături de 10-15 euro, încât să găsesc cât mai multe soluții pentru o săptămână întreagă. M-am apucat de muzică în 2002 în Italia, am început să scriu primele piese, m-am cunoscut cu niște băieți care își deschideau un studio subteran sub un bloc, ne-am împrietenit și am făcut primele piese. De atunci, n-am putut să mă mai opresc', a dezvăluit Nosfe despre începuturile sale în viața de artist.

Ce preparate au gătit Nosfe și soția sa

Nosfe și Mădălina, soția sa, au vrut să fie adversari la Chefi la cuțite și au decis să gătească preparate diferite. Nosfe a pregătit parmigiana de vinete, iar soția lui a gătit pate de ficat de pasăre. Chefii au fost impresionați de felul în care au gătit cei doi și a primit cele trei cuțite și au trecut în etapa următoare.

Mădălina și Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, au fost entuziasmați de experiența de la Chefi la cuțite. Imaginile cu cei doi vor fi difuzate în această seară, în noua ediție a emisiunii.

Nosfe s-a stins din viață la 37 de ani

Nosfe a încetat din viață la vârsta de 37 de ani. Rudele, apropiații și fanii rapperului au rămas șocati de moartea lui, mai ales că acesta nu avea probleme de sănătate. Sâmbătă noaptea, soția sa, Mădălina, a sunat de urgență la 112, după ce artistul a căzut din picioare. Medicii ajunși la casa artistului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe Nosfe.

Regretatul rapper va fi înmormântat marți, 18 octombrie, la Biseriva Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str. Dealul Bisericii nr. 54 A, de la ora 13.00. De asemenea, cei care doresc să își ia rămas bun o pot face începând de astăzi, 17 octombrie, de la ora 14.30, la aceeași adresă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton