Ce mănâncă prezentatorul Survivor, în timp ce concurenții mor de foame. Daniel Pavel a dezvăluit tot!

 Dumba Gabriela
.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, a dezvăluit pe Instagram ce mănâncă el în jungla din Republica Dominicană. Pe de altă parte, concurenții Survivor mor de foame și asta pentru că lupta pentru supraviețuire implică și eforturi considerabile pentru procurarea hranei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurenții Survivor românia 2021 nu trebuie să înfunte numai probele fizice grele și exrem de solicitante, ci trebuie să învețe să supraviețuiască în natură, într-un adăpost construit chiar de ei și să-și procure singuri hrana.

137627164-227772602227154-2596465476409381110-n137627164-227772602227154-2596465476409381110-n

Concurenții de la Survivor România 2021 trec printr-un adevărat test al supraviețuirii și sunt puși în situații extrem de dificile. Ei trebuie să-și construiască singuri un adăpost, care să-i ferească de ploaie și, de asemenea, să-și procure singuri hrana și să o gătească. 

Iar atunci când nu reușesc să facă asta, rabdă de foame. Tocmai acest lucru îi ambiționează să muncească și mai mult și să facă tot ce le stă în putință pentru a câștiga fiecare probă. În plus, cu stomacul plin, ei n-ar mai fi atât de energici și motivația de a câștiga probele foarte grele le-ar lipsi din start.

Citește și:

Drama lui Lucian Barbu de la Survivor: „Doctorii au spus că voi fi o legumă toată viață'

Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România. A ajuns de urgență la spital

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor 2021, se delectează cu mese copioase și se bucură parcă de o vacanță în Republica Dominicană. Și nu ezită să arate asta!

În postările de pe Instagram, Daniel arată prietenilor de acasă, dar mai ales fanilor emisiunii, ce frumoasă este viața la Survivor atunci când nu ești concurent.

Potrivit Wowbiz, meniul concurenților este o nebuloasă în fiecare zi, tocmai pentru că trebuie să se descurce doar cu ceea ce găsesc pe insule. Astfel că, sigurul ingredient care nu lipsește din dieta acestora este orezul, pe care îl primesc de la producătorii Kanal D și pe care cel mai adesea îl gătesc cu nuci de cocos sau cu alte plante comestibile pe care le găsesc. 

În tot acest timp, în care care concurenții se zbat ca în fiecare zi să aibă ce mânca, prezentatorul Survivor România 2021, Daniel Pavel, se bucură de toată experiența pe care o oferă Republica Dominicană. Acesta se delectează cu mâncărurile specifice din această țară, fară a rata vreo masă.  La poza postată pe insta story, acesta a adăugat și un mesaj: „Energie pentru o nouă zi!'.

Prima zi în sălbăticie, dificilă pentru Faimoși

După ce au pierdut prima cursă de la Survivor România 2021, echipa Faimoșilor a întâmpinat greutăți în privința mâncării. Ei au fost nevoiți să caute hrană în junglă și tot ce au găsit a fost nuca de cocos, care le-a prins bine înainte de cel de-al doilea duel.

Jador, unul dintre faimoșii care se străduiesc să țină moralul echipei ridicat, a ținut să facă puțin haz de situație și i-a animat de colegii săi plimbând o oală goală. „Fier vechi cumpărăm', a strigat Jador. Mai mult, artistul a mai spus că atunci când îi este foame cântă, ca să-i treacă mai ușor pofta de mâncare.

Cine sunt concurenții Survivor România

Concurenții care se vor lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană, dar și pentru marele trofeu Survivor România 2021, sezonul 2, sunt pregătiți de confruntare. Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Ei se vor lupta cu Războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton