Cât de mult s-a schimbat Andreea Marin, la 20 de ani de la debut: "Surprize, Surprize nu a fost un succes de la prima apariție"/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Au trecut 20 de ani de când Andreea Marin debuta în televiziune! A devenit celebră ca „Zâna Surprizelor, s-a retras o vreme de pe micul ecran, iar acum a revenit cu un nou proiect de succes. Cât de mult s-a schimbat vedeta, ne-a povestit chiar ea într-un interviu acordat revistei VIVA!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut deja 20 de ani de când o țară întreagă era cu ochii la televizor, să o vadă pe „Zâna Surprizelor… Credeai, la prima apariție, că show-ul o să aibă un asemenea succes?

Nu a fost un succes chiar de la prima apariție, am avut de lucru ca să creștem, dar a început să se vorbească în scurt timp, pentru că programul atingea inimi și schimba vieți în bine. Ceva ce nu putea nimeni nega. Eu, însă, nu trăiesc din nostalgie,  privesc  mereu  spre  viitor.

Andreea-Marin-debut-1Andreea-Marin-debut-1

Șansa mea din anii în care am fost director la „Surprize, Surprize și moderator totodată a fost să învăț să organizez totul în detaliu, să fiu responsabilă pentru fiecare gest și cuvânt, să îmi pese de oameni și să ascult, cu adevărat, poveștile lor de viață, care m-au marcat. Lecții din care am învățat și pe care le aplic în tot ce fac, și astăzi.

Andreea Marin, la 20 de ani de la debut: „Nici nu m-am schimbat fizic prea mult”

Cum o vede Andreea Marin, cea de acum, pe Andreea Marin de acum două decenii? Sunt momente în care revezi scene din trecut și zâmbești? Cum te-au schimbat profesional și personal anii de experiență?

Eram doar mai naivă și am învățat evoluând, dar altfel sunt fidelă acelorași principii sănătoase de  viață și  nici nu m-am schimbat fizic prea mult. Vreau să rămân omul pe care te bazezi, care știe ce face și care lasă în urmă ceva de care să îți amintești, zeci de ani, iată, cu plăcere. Nu să fiu ceea ce văd mereu în jur: scânteie transformată în fum, risipită de vânt. Ăsta nu e succes. Ce e val ca valul trece. Mă încăpățânez să fiu stâncă.

Chiar dacă ai experiență vastă în televiziune, sunt convinsă că încă ai emoții la fiecare emisiune. Cum faci să le gestionezi?

Dacă ajungi să nu mai ai emoții în această meserie, nu mai ai de ce să o faci. Cum ai putea să transmiți emoția, dacă tu nu o ai?! Sunt poate mai stăpână pe mine azi, și asta vine odată cu experiența și mai multă cunoaștere, dar cu siguranță inima îmi va bate cu putere mereu când voi intra în casele oamenilor. Pentru că iubesc ceea ce fac. Și răspândesc iubire de  viață,  o prețuiesc, asta e menirea mea.

Andreea Marin: Pentru noi, cuvântul „împreună  are  o  importanță  aparte

Apropo de „nu există nu se poate… știu că, de la începerea pandemiei, ai fost extrem de implicată și extrem de vocală. Te-ai luptat cu sistemul pentru cauzele pe care le-ai susținut… Dar pe plan personal cum a fost pentru tine toată perioada asta? Te-ai temut pentru tine, pentru cei dragi?

Da, și continuăm să fim atenți, zi de zi. Să ne protejăm. Nu suntem invincibili. Suntem doar oameni. Dar facem tot ce ne stă în putere să ne protejăm i să avem grijă de cei din jur. Pentru noi, cuvântul „împreună  are  o  importanță  aparte. Mottoul Campaniei Prețuiește viața, de altfel, a fost „Împreună capătă putere!.

Citește și: Cum și-a schimbat viața Andreea Marin după ce a întâlnit un șaman, „vindecător al sufletului”

Citește și: Ce salariu avea Andreea Marin, pe vremea când prezenta „Surprize, Surprize' la TVR 1:”Îmi plăteam taxiul de la cămin până la muncă”

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit:„Sunt partener alături de…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani.Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton