Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, despre rolul de mamă: "Niciodată nu am fost mai obosită!"

 Dumba Gabriela
.

Lavinia Pîrva trăiește, de un an și jumătate, cea mai fericită perioadă a vieții ei. În mai 2019 l-a adus pe lume pe băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică, iar rolul de mamă i-a schimbat complet viața. Lavinia recunoaște că nu a fost nicicând mai obosită de-atât, dar bucuriile pe care i le aduce viața de mamă compensează cu vârf și îndesat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în platoul Star Matinal de la Antena Stars, vedeta a povestit despre cea mai frumoasă din viața sa, însă a ținut să precizeze că are parte de un mare ajutor în creșterea și educația celui mic și din partea mamei sale.

Lavinia-Pirva-7Lavinia-Pirva-7

Chiar și așa, Lavinia recunoaște că o extenuează rolul de mamă, iar asta și pentru că se implică foarte mult în toate activitățile care țin de cel mic. Totodată, nu stă deoparte nici de profesie și încearcă din greu să le împace pe amândouă.

„Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită. Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă. Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită.', a spus Lavinia Pîrva la Star Matinal.

Ca orice femeie nemăritată, care este întrebată insistent când se căsătorește și mai apoi când face un copil, Lavinia a ajuns în postura în care toată lumea pune presiune pe ea acum cu cel de-al doilea copil. Artista a ținut să precizeze că nu s-a gândit până în acest moment la cel de-al doilea copil, însă lasă totul să vină de la sine și are mare încredere în ceea ce îi prevede viitorul.

„Nu mă gândesc la asta. Nici nu știu ce o să se mai întâmple în viitor.', a mai spus Lavinia Pîrva.

De ce nu mai poartă Lavinia Pîrva verighetă

'Eu n-am purtat verighetă de mult timp, nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta, eu nu prea port accesorii, în general. Verigheta e în sufletul nostru, nu simt nevoie să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul, o iubesc, o ador. E un simbol, important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa', a spus Lavinia Pîrva în cadrul emisiunii 'Xtra Night Show'.

Citește și:

Cum a ajuns Viviana Sposub să lucreze în televiziune: „Aș fi ipocrită să spun că aspectul fizic nu a fost o componentă importantă!” / INTERVIU

Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă. Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Elena Gheorghe, mărturisire dureroasă: „Medicii nu-mi dădeau șanse să rămân însărcinată pe cale naturală'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton