Ce i-a cerut văduva lui Cornel Patrichi lui Vasile Muraru, la 6 ani de la moartea artistului: "I-am povestit ce am făcut"

 Oana Pantazi
.

La 6 ani de la moartea marelui coregraf, văduva lui Cornel Patrichi, care a urcat recent pe scena Teatrului Constantin Tănase pentru a-i aduce un omagiu celui supranumit „Regele dansului”. Cornelia Patrichi a cerut conducerii teatrului ca sala de balet să poarte numele soțului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Văduva lui Cornel Patrichi i-a adus regretatului coregraf un omagiu emoționant, la 6 ani de la moartea lui. După 35 de ani, Cornelia Patrichi a revenit pe scena Teatrului de Revistă Tănase, în pași de dans, eveniment așteptat de toți admiratorii săi. A luat această decizie doar de dragul regretatului ei partener, pentru a face parte dintr-un spectacol comemorativ. Ulterior, aceasta i-a cerut lui Vasile Muraru, directorul Teatrului de revistă Constantin Tănase, ca sala de balet să poarte numele soțului ei.

cornel-patrichi-3cornel-patrichi-3

Văduva lui Cornel Patrichi, omagiu emoționant pentru soțul ei

Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, e stabilită în Italia de doi ani. Și fiul îndrăgitei balerine locuiește tot acolo, iar, recent, Alexandru urmează să o facă din nou bunică. Dansatoarea a revenit în țară pentru câteva zile, pentru a-l comemora pe regretatul ei soț, cel care a rămas cunoscut drept „Regele dansului’. Acesta a murit la începutul lunii aprilie 2016, răpus de o boală cumplită.

Citește și: Cine sunt concurenții care participă la prima semifinală Românii au Talent, sezonul 12. Declarațiile lor, înainte de concurs / EXCLUSIV

Citește și: Viața lui Mircea Solcanu, un lung șir de drame:Tumoarea de la creier mi-a spart timpanul și…

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului:„Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni

Citește și: Pepe, primele declarații despre botezul fiului său. Iubita lui e însărcinată în șapte luni: „Nu e nimic special, dar…”

'Vreau să mulțumesc teatrului pentru acest eveniment important pentru mine. Vreau să felicit baletul pentru acest tablou, o reluare, un remember… și aș avea o dorință, o propunere pentru direcția teatrului. Aș vrea ca sala de balet din Pasajul Victoria să se cheme Cornel Patrichi. Mulțumesc publicului, am fost onorată că a asistat la acest spectacol minunat', a declarat Cornelia Patrichi pe scena Teatrului Constantin Tănase, la finalul prestației sale alături de Vali Roșca.

'Sunt convins că Vasile Muraru va face tot posibilul să fie așa, va face acest demers', a adăugat Tavi Ursulescu, prezentatorul evenimentului, conform FANATIK.

S-a recules la mormântul soțului ei

Pe 1 aprilie 2016, Cornel Patrichi împlinise 72 de ani, însă starea sa de sănătate începuse deja să se agraveze. Patru zile mai târziu, reputatul coregraf s-a stins din viață după o luptă de cinci ani cu cancerul pulmonar. În cele din urmă, văduva lui Cornel Patrichi a luat decizia de a se muta în Italia, alături de fiul lor. Cu toate acestea, când vine în România trece de fiecare dată pe la locul unde „Regele dansului” își doarme somnul de veci.

'Am ajuns în Italia. Înainte să plec, am trecut iar pe la cimitir, la mormântul lui Cornel. I-am dus niște flori, am vorbit cu el… I-am povestit ce am făcut, cum a fost la spectacol… Am plecat în Italia tristă, dar mulțumită', a mai declarat văduva lui Cornel Patrichi, Cornelia Patrichi pentru FANATIK.

Cornelia Patrichi, bunică pentru a doua oară

Dacă Cornel Patrichi ar mai fi trăit, în această vară ar fi devenit bunic pentru a doua oară. Soția băiatului său, Alexandru, urmează să aducă pe lume încă un moștenitor, mai exact o fetiță. Micuța va veni pe lume în iunie. Tânărul s-a căsătorit în 2017 cu o italiancă pe nume Serena. Aceștia locuiesc în Toscana și mai au o fetiță de patru ani, pe nume Tea Matilda.

„Au trecut șase ani. Îmi este din ce în ce mai greu. Dacă mai trăia, Cornel ar fi devenit acum bunic pentru a doua oară. Nora mea va naște încă o fetiță în luna iunie’, a dezvăluit văduva lui Cornel PAtrichi pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton