Ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit: „Le-am incinerat”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit. De-a lungul timpului, în aparițiile sale excentrice, creatoarea de modă s-a afișat cu faimoasa ei pasăre, dar și cu doi cocoși. Din păcate, animalele sale de companie s-au stins. Atunci, vedeta a luat o decizie neașteptată. Iată ce s-a întâmplat cu ele! A dezvăluit totul la iUmor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a dezvăluit public, în fața telespectatorilor, ce a făcut cu celebra ei găină, pe care o numise Luța Chioara, după ce a murit. Pe lângă această pasăre, creatoarea de modă a avut și doi cocoși, ce o însoțeau în aparițiile sale televizate. Din păcate, toate cele trei animale de companie s-au stins, motiv pentru care vedeta a luat o decizie neașteptată.

iulia-albu-gaina-1iulia-albu-gaina-1

Duminică, 8 mai, Iulia Albu a fost cel de-al patrulea jurat din ultima ediție a emisiunii iUmor. Creatoarea de modă în vârstă de 40 de ani a dezvăluit, printre altele, ce a făcut cu găina ei, Luța Chioara, după ce a murit. Aceasta a mărturisit că a avut și doi cocoși, pe care i-a îndrăgit foarte mult. Din nefericire, și ei s-au stins, acum ceva vreme.

Citește și: Cum a descris-o Iulia Albu pe Ema Uta, iubita lui Alex Bodi:”Nu vezi la toată lumea asta…”

Citește și: Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…'

Citește și: Cum a depășit Cristi Borcea momentele dificile din viața lui:”Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani”

Citește și: Roxana Vancea se pregătește de botezul fiului ei. Cu ce problemă se confruntă:”Mi-e foarte greu”

Ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit

În timpul filmărilor de la iUmor, Iulia Albu a vorbit despre unele dintre cele mai delicate momente din viața ei. Vedeta a povestit despre clipa în care ambii săi cocoși, dar și găina ei Luța Chioara, au murit. Criticul de modă a susținut că animalele ei de companie au fost conduse pe ultimul drum cu demnitate și că le-a incinerat.

„Am avut 2 cocoși și o găină, 'Luța Chioara'. Toate aceste animale au fost conduse pe ultimul drum cu demnitate. Le-am incinerat. Și nu prin rotisare!', a declarat Iulia Albu, la iUmor.

Iubitul Iuliei Albu, apariție surprinzătoare la iUmor

În aceeași ediție, Iulie Albu a fost luată prin surprindere pe iubitul ei, Mihai, venit în emisiune pentru a susține un număr de roast. Partenerul vedetei, pe numele lui complet Mihai Alexandru, alias Mike, a scos la iveală detalii neștiute din relația lor.

Printre altele, Mihai, iubitul Iuliei Albu, a descris viața alături de vedetă ca fiind o probă de viteză, cu obstacole. Acesta a povestit cum s-a cunoscut cu criticul de modă, în urmă cu ceva timp.

„Bună seara! Mă numesc Mihai Albu și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, am venit din dragoste. O iubesc mult pe Iulia și am vrut să nu fie singura penibilă de aici. Pentru prietenii apropiați mă numesc Mike.

Apropo de viața cu Iulia. Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole, așa a început relația noastră, cu viteză și de viteză. Vă povestesc? Abia ce ne combinasem și veneam de la munte. Mergeam cu viteză și m-a combinat un radar. Și cum a oprit Iulia a vorbit: Domnul căpitan, eu sunt de vină. Mă admira pe mine cât de frumoasă și cât de modestă sunt. Domnul căpitan s-a aplecat, a privit prin mine către Iulia și a întrebat unde e găina', a spus iubitul Iuliei Albu, Mihai, la Antena 1.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton