Cum se simte Valentin Uritescu după ce a fost internat în stare gravă la spital. Actorul este la ATI, în stare stabilă

 Oana Pantazi
.

Actorul Valentin Uritescu, în vârstă de 80 de ani, a ajuns, ieri, în stare gravă la spital. Acum este internat în secția ATI, unde medicii au reușit să îl stabilizeze, însă starea sa de sănătate este încă precară. Iată cum se simte actorul acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Valentin Uritescu a fost transportat, ieri, de urgență la spital. Acolo, doctorii au reușit să îl stabilizeze. Din păcate însă, actorul se confruntă și cu alte probleme de sănătate, iar starea sa de sănătate este îngrijorătoare deocamdată.

valentin-uritescu-9valentin-uritescu-9

În ce stare este Valentin Uritescu după internarea în spital

Valentin Uritescu este bolnav bolnav de Parkinson de la 33 de ani și se afla internat într-un centru de îngrijire modern de mai mult timp. Ieri, însă, maestrului i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost internat într-un spital privat. Acum este stabilizat și se află sub supravegherea medicilor.

Citește și: Soția lui Valentin Uritescu, primele declarații după ce actorul a fost internat: „I s-a întâmplat acest necaz. Sunt foarte îngrijorată'

Citește și: Cum se simte Valentin Uritescu, după o luptă de 57 de ani cu o maladie gravă: „De multe ori nu poate vorbi!”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a început la Vama Veche: Totul a plecat de la o poză'/ EXCLUSIV

Citeste si: Anamaria Prodan, declarații înainte ca Reghe să devină din nou tată: „E o chestie de respect pentru familia mea și pentru încă soțul meu’/ EXCLUSIV

„Actorul este îngrijit într-o secţie de Terapie Intensivă. Nu este intubat, este în stare gravă, însă are aceste probleme din cauza afecţiunilor neurologice mai vechi.

Înainte să ajungă la spital el s-a aflat într-un centru de îngrijire. Practic, este într-o stare alterată, asta ne-au spus surse medicale.

Marele actor are 80 de ani şi suferă de o boală asemănătoare cu Parkinson, încă de la vârsta de 33 de ani.

Vorbim despre o boală degenerativă care afectează sistemul nervos şi care se manifestă prin mişcări involuntare şi necontrolate. Tocmai din cauza acestor probleme de sănătate, actorul s-a retras de pe scenă”, a transmis Antena 3.

De ce boală suferă Valentin Uritescu

Acum un deceniu, Valentin Uritescu a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor, din cauza bolii degenerative de care suferă, Parkinson. Această afecțiune afectează sistemul nervos. Ea se manifestă prin mișcări involuntare și necontrolate la nivelul membrelor și capului, scrie fanatik.ro.

În urmă cu ceva vreme, Valentin Uritescu făcea mărturisiri cutremurătoare despre clipa în care a aflat de ce boală suferă. Actorul povestea că lua un medicament care avea niște reacții secundare teribile și că îi venea să se sinucidă.

„Timp de doi ani şi ceva am umblat pe la toţi doctorii. Am început cu un medic din Piatra Neamţ. „Ai Sindrom Extrapiramidal!’. Am venit acasă, m-am uitat în Dicţionarul Sănătăţii şi m-am îngrozit: o boală teribilă, degenerativă. Am stat 10 zile internat şi medicul mi-a spus: „Nu-i chiar Parkinson, dar e cam pe-acolo!’.

Luam un medicament care are nişte reacţii secundare teribile. Îmi venea să mă sinucid. Când mergeam pe stradă şi vedeam un camion, îmi venea să intru în el. M-am dus la Icoana Maicii Domnului, am îngenuncheat şi am plâns.

Apoi, am ridicat privirea către icoana lui Iisus Hristos: „Doamne, te rog ajută-mă, mai dă-mi cinci ani, să văd ce se alege din mine!’. Şi mi-a dat treizeci şi ceva de ani!’, spunea marele actor, pentru ziarullumina.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton