Cu ce se ocupă Cosmin Seleși, după ce și-a dat demisia de la Antena 1: „Nu a fost ușor”

 Miniosu Alexandra
.

Cosmin Seleși a luat pe toată lumea prin surprindere, dezvăluind cu ce se ocupă acum, la 44 de ani, după ce și-a dat demisia de la Antena 1. Se pare că fostul prezentator de la „Te cunosc de undeva' a făcut o schimbare radicală în viața lui. Vedeta, care s-a despărțit de lumea televiziunii de aproape șase luni, susține că nu are motiv să se plângă de nimic. Iată ce face acum! E complet diferit față de ce făcea la Antena 1 sau la Pro TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Seleși a dezvăluit cu ce se ocupă acum, la 44 de ani, după ce a plecat de la Antena 1 și a apărut la Pro TV. Fostul prezentator de la „Te cunosc de undeva' a investit, și la propriu și la figurat, într-un proiect personal, de suflet. În plus, fostul coleg al Alinei Pușcaș e bucuros că acesta a început să dea roade.

cosmin-selesi-1cosmin-selesi-1

Cosmin Seleși e unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune și actori din România. Ani la rândul, telespectatorii l-au putut vedea la „Te cunosc de undeva', în calitate de prezentator, proiect de care s-a despărțit acum câteva luni. De ceva timp, se pare că acesta s-a reinventat. Fostul coleg al Alinei Pușcaș a făcut o schimbare radicală în viața lui, investind într-un proiect personal.

Citește și: Mesajul lui Cosmin Seleși, după ce a fost înlocuit de Pepe la „Te cunosc de undeva!”:”Am râs, am învățat și am plecat”

Citește și: Cosmin Seleși, primele declarații după plecarea de la Antena 1:”Analizez ofertele”

Citește și: Cum a depășit Cristi Borcea momentele dificile din viața lui:”Nu mi-a fost frică de sărăcie”

Citește și: Roxana Vancea se pregătește de botezul fiului ei. Cu ce problemă se confruntă:”Mi-e foarte greu”

Cu ce se ocupă Cosmin Seleși, după ce și-a dat demisia de la Antena 1

Fostul prezentator de la Antena 1 a decis să-și înființeze propriul brand. Cu acesta, Cosmin Seleși cântă la diferite petreceri private, dar și la nunți și botezuri. Conform spuselor lui, împreună cu el, în total sunt 11 membri.

„Suntem 11 în total, cu mine în formație completă. Nu a fost ușor să-mi găsesc partenerii, din diverse motive și pretenții, de ambele părți. Mă bucur însă că am reușit să-mi duc la capăt acest proiect, la care lucrez de nouă sau zece ani.

(…) ntăm la nunți, petreceri și cumetrii. Iar rețeta propusă de noi chiar funcționează', a mărturisit Cosmin Seleși playtech.ro.

E complet diferit față de ce făcea la Antena 1 sau la Pro TV

În același timp, Cosmin Seleși a susținut că a reușit să se individualizeze cu ajutorul muzicii românești. Acesta a recunoscut că a mizat aproapte totul pe muzica românească din anii `80, `90 și 2000.

„Am mizat aproape totul pe muzica românească a anilor `80, `90 și 2000. Am crezut că muzica asta poate spune și tinerei generații și am reușit să câștig pariul cu mine însumi.

Pe alocuri am și reorchestrate unele piese, cu ajutorul celor din Cosmin Seleși Orchestra, dar în mare e vorba despre zeci de piese clasice care îmi sunt la fel de dragi ca atunci când le-am auzit prima dată', a adăugat el.

În repertoriul lui Cosmin Seleși se regăsesc și melodiile Andei Călugăreanu, Dan Spătaru, Gabriel Cotabiță, Mirabela Dauer sau Pasărea Colibri. Printre altele, el a mărturisit că e foarte bucuros atunci când celebri sau simpli anonimi își fac curaj și îi fac confesiuni pline de originalitate.

„Vă spun sincer că nimic nu ne dă mai mult măsura lucrului pe care-l facem decât atunci când ne întâlnim cu declarații spontane, de tipul sau ceva de genul', a explicat actorul.

Actorul și-a înființat propriul band

Cosmin Seleși mai susține că multora din generațiile tinere nu prea a avut mai nimeni curajul să le propună playlist-uri compuse din muzică aproape 100% românească.

„Din lista noastră de melodii nu lipsesc o serie de șlagăre cu un impact formidabil de mare și astăzi.

Avem, spre exemplu, „E bine, bine, e foarte bine', cântecul Mirabelei Dauer, „O portocală', cântată în original de Anda Călugăreanu, „Ani de liceu', cu Stela Enache, „Hai vino iar în gara noastră mică!', a lui Gabriel Dorobanțu sau „Noapte albastră' a celuilalt Gabriel, Cotabiță. Nu puteau lipsi nici celebra „Trecea fanfara militară', a lui Dan Spătaru. Sau „Strada Popa Nan' și „Adio, deci pe curând', a celor de la Pasărea Colibri. Cu toate acestea construim o atmosferă deosebită!', a mai susținut fostul prezentator de la Antena 1.

Cum l-a afectat pandemia pe fostul prezentator

Printre altele, el a mai precizat că acum doi ani, din cauza pandemiei, a avut anulate aproximativ 20 de eveniment. Acum, el și colegii săi au reușit să găsească aproximativ 25 de evenimente la care vor cânta în acest an.

„Acum doi ani, cu pandemia asta, am avut vreo 20 de evenimente anulate. În prezent, am reușit să găsim aproape 25 de evenimente la care vom cânta anul acesta. Și nu suntem nici măcar la jumătatea anului. Fiindcă muzica noastră e valabilă oricând. Și vara, și toamna, și iarna! Oricând!', a conchis el.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton