Ce face și cum arată acum excentricul Fizz. Acum 15 ani a lansat moda hainelor de blană la bărbați

 Oana Pantazi
.

Cu siguranță cei mai mulți încă își amintesc de Fizz, excentricul artist care, pe vremuri, a făcut valuri în showbiz, fiind cel care a lansat moda hainelor de blană, nelipsite din garderoba sa. Acum toate acestea sunt istorie, artistul investindu-și banii în monede virtuale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Apariție fulgerătoare în industria muzicală, în 2014, Fizz s-a consacrat prin videoclipurile excentrice, din care nu lipseau celebrele sale blănuri purtate la bustul gol, mașinile puternice și femeile tunate. Părea că duce o viață de huzur și face excese financiare, că are la degetul mic cele mai frumoase femei și că este, în general, o adevărată fabrică de bani. Totuși, pe cât de fulgerător a luat cu asalt showbizul, pe atât de subit și definitiv și fără zgomot a dispărut din muzică și din viața publică. Iată cu se se ocupă acum artistul!

1Fizz-cantaret1Fizz-cantaret

Cu ce se ocupă Fizz acum

Cu niște ani în urmă, Fizz făcea furori în mediul online, unde șoca prin videoclipurile sale, în care apărea în haine de blană, la bustul gol, și permanent înconjurat de femei frumoase. Vremea aceea a trecut însă de mult, artistul intrând într-un con de umbră destul de repede… O vreme, artistul s-a ocupat de afacerile mamei sale, Doina Croitoru, a participat la turnee internaționale de poker, iar ulterior s-a înscris la show-ul matrimonial „Puterea dragostei', difuzat de Kanal D, pentru a-și găsi jumătatea. Lucrurile nu au decurs așa cum și-a dorit însă…

Citește și: Fizz a încercat s-o cucerească pe Mellina de la Survivor. Ce relație au avut cei doi

Citește și: Cu ce se ocupă Daniel Pavel, după Survivor, și ce planuri are cu viitoarea lui soție: „În toamnă, de ziua mea…”/ EXCLUSIV

Citește și: Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la Splash! Vedete la apă

Citește și: Fiul lui Tily Niculae a rămas cu o afecțiune, după COVID-19:„Din păcate, așa va fi toată viața’ / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină, despre nunta cu Cristi Pitulice: „Când ne apucă, ne ducem și ne luăm'

Dat fiind că domeniul muzical nu i-a adus artistului satisfacțiile scontate, Fizz și-a îndreptat atenția către un domeniu foarte la modă în această perioadă – monedele virtuale.

Investește în criptomonede

Dacă în domeniul muzical lucrurile nu s-au petrecut așa cum și-ar fi dorit, Fizz, pe numele din buletin Bogdan Croitoru, s-a îndreptat spre un domeniu extrem de căutat în anii din urmă – afacerea cu bitcoin. Astfel, acesta a devenit partener la primul Crypto Exchange din România, o platformă online, dar și ATM-uri de unde se pot cumpăra Bitcoin sau alte cryptomonede, notează evz.ro.

Muzica a fost doar un hobby pentru el

Fizz a reîncercat o întoarcere în muzică în 2009 printr-o colaborare, culmea, cu Inna. Sub un alt pseudonim, Bob Taylor, artistul a lansat împreună cu Inna piesa house progressive ‘Déjà vu’, care s-a bucurat de un succes considerabil la vremea respectivă. Așa cum avea să anunțe câțiva ani mai târziu în emisiunea lui Cătălin Măruță, însă, muzica a fost doar un hobby pentru Bogdan Croitoru, preocuparea lui în 2014 fiind managementul agenţiei de fotomodele „Fizz Models International’, precum și un mall online pe care intenționa să-l deschidă și de care nu s-a mai auzit apoi nimic.

Artistul nu a renunțat însă la modul de viață luxos, rămânând la fel de pasionat de mașini. Dacă prin 2005 deținea, printre altele, un BMW Z4, un MiniCooper și un Porsche, acum conduce, se pare, un Lamborghini și un Bugatti. a renunțat, în schimb, la toate afacerile care s-au dovedit păguboase…

‘Am renuntat la filmele erotice (nr. Fizz a realizat în 2005 un film erotic cu buget de 50.000 de euro), la modă, la muzică, la acțiunile clubului Bonsai, la numeroasele aventuri și am rămas fidel pasiunii mele pentru mașini și lux. Sunt două hobby-uri de care nu mă pot despărți’, a declarat Fizz acum mulți ani, în momentul în care a renunțat la muzică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton