Cum s-a schimbat relația dintre Elena Marin și logodnicul ei, după Survivor: "Dacă eu nu mă iubesc..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Elena Marin și logodnicul ei, Andrei, au fost la un pas de despărțire, înainte de Survivor. După 7 luni, încă care au stat despărțiti, au realizat că nu pot sta departe unul de celălalt, iar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Amândoi s-au schimbat, iar acum simt că-și retrăiesc dragostea cu aceeași emoție de la început!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Râdeam cu fetele din redacție și ne gândeam că acum ar fi cu totul neașteptat să îl părăsești tu, hahaha! Glumim, îți dai seama. Cum v-ați regăsit, cum simți acum că este relația voastră de cuplu?

Este ciudat de frumos. Asemăn foarte tare cu începuturile relației noastre. După cele șapte luni în care am fost la „Survivor România, am regăsit un Andrei schimbat, așa cum nu mă așteptam, mai calm, mai răbdător, mai iubitor, care și-a dat seama de greșelile pe care le-a făcut. Își dorește să remedieze tot ceea ce făcea greșit.

Elena-Marin-logodnic-1-1Elena-Marin-logodnic-1-1

Mă vede pe mine schimbată, pentru că această experiență m-a schimbat și pe mine, ca om, și trăim la intensitate maximă relația noastră. Asociem ceea ce trăim acum cu începuturile, cred că ne-a fost foarte dor și toată această perioadă ne-a unit.

Elena Marin: „Dacă eu nu mă iubesc, nu mă poate iubi nimeni'

Au fost aceste șapte luni testul suprem pentru relația voastră? Elena, cum simți că te-ai schimbat tu, ca om, în cele șapte luni de junglă? Ce ai aflat despre tine?

Nu m-am gândit la acest lucru, dar cred că nimic nu este întâmplător și poate, dacă nu aș fi acceptat această provocare, nu știu cum ar fi decurs lucrurile între noi. Ceea ce știu este că acum este foarte bine, suntem fericiți, suntem schimbați, vrem să facem lucruri pentru viitorul nostru, lucruri care până acum nu se întâmplau, și asta este cel mai important.

Am învățat faptul că, dacă eu nu mă iubesc, nu mă poate iubi nimeni, dacă eu nu am încredere în mine, nu vor avea nici cei din jurul meu. Degeaba îmi spune cineva din exterior că sunt cea mai bună, dacă eu nu cred asta despre mine. Am învățat să am răbdare mult mai multă, să las la o parte frustrările, să trec peste frici. Totul pleacă din mintea noastră și, dacă te așezi, respiri, meditezi, poți reuși.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu adevărat între Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor:”Lucrurile au luat o întorsătură urâtă”/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin, adevăruri nespuse despre relația cu Zanni:„Ne-am îmbrățișat și mi s-a părut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Adrian Minune a fost operată de urgență.Cum se simte acum Cati Simionescu

Citește și: Carmen de la Sălciua, adevărul despre viața ei amoroasă.Când va îmbrăca rochia de mireasă

Elena Marin: „Întotdeauna am vrut să fiu independentă'

Cum se anunță perioada următoare pentru tine? Ce îți doresti să faci, ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

Încerc să mă liniștesc, pentru că eu munceam mult înainte de acest proiect, aveam cinci joburi pe zi. Plecam dimineața la spectacole, la emisiune, repetiții, concerte cu Andreea Bălan, viața mea era un haos total. Mă obișnuisem, întotdeauna am vrut să fiu independentă, să îmi câștig existența singură și mă afundasem foarte mult în muncă. Acum este pentru prima dată, după 15 ani, când îmi dau seama că nu știu ce vreau să fac, nu am niciun job.

Simt nevoia să fac ceva. Ceea ce voi face, pentru că este visul meu, este școala de dans pentru copii. Vreau să caut un spațiu și să deschid. În rest, nu m-am gândit dacă voi reveni undeva unde am muncit sau voi căuta ceva nou. Aștept să mai treacă timpul, să văd ce oferte primesc, și apoi mă voi decide.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton