Ce face Andreea Berecleanu, după ce a decis să părăsească Antena 1. Ea și soțul ei au închis clinica de estetică: „Nu este o prioritate în a face o mărire de sâni sau o operație estetică la nas”

 Lupescu Anca
.

Andreea Berecleanu și soțul ei au decis să închidă clinica de estetică pe care o dețin împreună, în contextul pandemiei de coronavirus. Fosta prezentatoare tv denunță „lipsa de reponsabilitate și lăcomia' clinicilor de chirurgie estetică ce decid să rămână deschise în această perioadă.

andreea-berecleanu-3andreea-berecleanu-3
Citește și: EXCLUSIV. Andreea Berecleanu, despre cea mai prețioasă amintire de la nunta cu Constantin. Cum au primit copiii vedetei noua familie?

Într-un mesaj pe pagina de Facebook, Andreea Berecleanu a anunțat că salariile personalului vor fi plătite în continuare, chiar dacă se va închida clinica pe perioadă nedeterminată, iar programările nu au fost anulate.

„Este o limita in toate. Este un prag care tine de bun simt, de decenta, de responsabilitate. Iar medicii trebuie sa fie un prim exemplu pentru societate. Sotul meu, dr Constantin Stan, are un business privat, complet transparent, asa cum multi dintre voi stiti deja. Un spital in Bacau cu mai multe specialitati si 2 clinici in Bucuresti. Toate au profil principal chirurgia si medicina estetica. Investitia este exclusiv a lui si are in spate doar munca imensa de peste 30 de ani in privat, de la 8 dimineata pana la 12 noaptea. Si, evident, a echipelor minunate care ii sunt alaturi. In aceasta perioada, desi nu a existat nicio anulare din partea pacientelor, a hotarat sa inchida tot. Si va asigura salariile tuturor angajatilor, desi nu este o misiune usoara. Aceasta este si recomandarea Societatii Romane de Chirurgie Plastica si Estetica. Dar, ce credeti? In mediul privat, inca se opereaza bine merci. Ba chiar exista medici cunoscuti care trambiteaza operatii estetice, prevalandu-se de bunul mers al economiei' si de caracterul de urgenta a tipului de interventie. Este o lipsa de responsabilitate dar si o dovada de lacomie! Nu este o prioritate in a face o marire de sani sau o operatie estetica la nas, la fata, etc! In calitatea mea de jurnalist, voi profita de timpul petrecut alaturi de sotul meu acasa si de spatiul din clinica, liber in aceste momente, pentru a face inregistrari video educationale. Avem acum ragazul sa venim in intampinarea intrebarilor voastre legate de medicina si chirurgia estetica. Ele pot veni la adresa [email protected]

Într-o altă postare, Andreea le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de solidaritate și le-a transmis aprecierea sa.

„Dragii mei, mesajele voastre de solidaritate sunt coplesitoare! Va multumesc din suflet ca intelegeti exact care este demersul meu in calitate de jurnalist dar si al sotului meu, in calitate de medic. Am ales sa ilustrez aceasta postare cu o fotografie a unei case de pe o strada din Bucuresti. Nu e tocmai cea mai frumoasa, pare chiar neterminata, dar are un copac inmugurit care o domina. Asta cred eu despre voi, cel putin despre cei care imi sunteti prieteni aici, pe facebook sau pe instagram. Si, de fapt, gandurile voastre, mai ales in momentul plecarii mele din Antena 1, au fost mai presus decat ale unor persoane care au dat follow' la o pagina din curiozitate. Va citesc fiecare mesaj si ma regasesc de multe ori. Ca femeie, ca sotie, ca mama, ca gospodina, ca profesionist in meseria mea, ca roman, ca om. Acest copac inmugurit sunteti voi, cei buni, cei drepti, cei cu speranta si dor de civilizatie, dreptate si bun simt. Si stiu ca sunteti multi. Va imbratisez cu drag! Cu dragoste, Andreea❤️', a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Luna trecută, Andreea Berecleanu a decis să părăsească postul Tv. Vedeta a explicat într-o postare pe Facebook că nu a fost constrânsă, dar că nu va accepta situații impuse.

Citește și: Alessandra Stoicescu o înlocuiește pe Andreea Berecleanu la Observatorul de la ora 19:00

„Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani.

Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu', a spus Andreea.

Andreea Berecleanu deține alături de soțul ei, chirurgul estetician Constantin Stan, o clinică de estetică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton