Tată și fiu infectați cu coronavirus: ”Eu sunt în viață printr-un miracol, tatăl meu e mort. Ăsta nu e un joc”

 Lupescu Anca
.

Un tânăr se află în carantină și este internat de o săptămână la Terapie Intensivă la spitalul Maria Vittoria din Torino.

La același spital a fost adus și tatăl său, ambii fiind infectați cu coronavirus. Din păcate, Antonio, tatăl lui Giovanni, nu a supraviețuit infecției cu COVID-19. Bărbatul avea 76 de ani și a pierit în lupta cu virusul. 

Citește și: 15 pacienți infectați cu noul coronavirus s-au vindecat la Timișoara: „Reușita în vindecare este una incredibilă”

Giovanni a povestit exact ce li s-a întâmplat odată ce au aflat că el și tatăl său au coronavirus. 

„Au venit să ne ridice cu două ambulanțe, atunci a fost ultima dată când mi-am văzut tatăl. Am descoperit că a murit pentru că mi-a venit un mesaj de condoleanțe. Cred că s-a petrecut la începutul săptămânii trecute, nu știu exact ziua în care tatăl meu și-a pierdut viața. Fratele meu a ales să nu-mi spună nimic vâzând că sunt încă în spital', a povestit Giovanni Zampino, pentru publicația La Stampa.

Citește și: Coronavirus în România. Câte cazuri sunt până acum. Bilanțul a crescut la 184 de persoane infectate, dintre care 16 s-au vindecat

L-a cutremurat felul în care a fost privit atunci când a fost transportat la spital. 

„Nu voi uita niciodată ochii, privirea acestor oameni. M-am simțit ca un ciumat', spune tânărul. 

Giovanni s-a filmat în spital, în timp ce este conectat la aparate care îl ajută să respire, tânărul povestește cum a murit tatăl lui și ce se întâmplă cu el în aceste momente. 

Citește și: Suprafețele pe care noul coronavirus supraviețuiește cel mai mult timp. Poate rezista până la 3 zile. În schimb, COVID-19 nu trăiește mult pe suprafețele din…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton