A fost vaccinată prima persoană din lume împotriva coronavirusului. Femeia s-a oferit voluntar: "Este o șansă uriașă pentru mine"

 Cica Cristina
.

Specialiștii din Seattle au efectuat primul vaccin din lume împotriva noului coronavirus. O femeie s-a oferit voluntar, fiind extrem de fericită că poate face ceva în contextul actual, când a fost declarată pandemie.

Administrația Trump a pus la dispoziție nu mai puțin de 50 de miliarde de dolari din fondurile de urgenţă ale ţării în lupta împotriva COVID-19, atfel că studiul s-a lansat în timp record.

Jennifer Haller, în vârstă de 43 de ani, este prima persoană din lume care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, la Kaiser Permanente Washington Research Institute din Seattle.

„Ne simţim cu toţii neajutoraţi, e o şansă uriaşă pentru mine să fac ceva. Mă simt grozav', a declarat Jennifer, conform MSNBC.

Femeia urmează să fie monitorizată pe o perioadă de un an și două luni, timp în care se vor analiza temperatura, simptomele, dar şi efectele secundare.

De asemenea, în cadrul aceluiași studiu au mai fost vaccinate alte trei persoane. Totuși, experții susțin că vaccinul final e la 12-18 luni de realizare, notează mediafax.ro.

„Studiul a fost lansat în timp record, e un pas important în această luptă', a precizat medicul Anthony Fauci de la institutul din Seattle.

Captura: YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton