Ryan Reynolds și Blake Lively au donat 1 milion de dolari pentru bolnavii de coronavirus! "Aveți grijă de corpurile și de inimile voastre!"

 Oana Pantazi
.

În plină pandemie de coronavirus, când deja pe lista celor infectați cu COVID-19 se află și nume mari de la Hollywood, actorul Ryan Reynolds și soția lui Blake Lively au donat 1 milion de dolari pentru ajutorarea celor infectați cu teribilul virus.

După ce pandemia de coronavirus a atins aproape toată planeta, dovezi emoționante de solidaritate au început să apară atât din partea oamenilor simpli, cât și din partea vedetelor. Recent, actorii Ryan Reynolds și Blake Lively au anunțat că donează 1 milion de dolari în scopul furnizării de hrană pentru persoanele bolnave de coronavirus care se află în dificultate.

Banii vor merge la bătrâni și la cei cu venituri mici

În timp ce din cauza noului coronavirus COVID-19, țări întregi sunt complet paralizate, fiind închise business-uri care aveau milioane de angajați, banii dăruiți de către cei doi actori vor merge spre două organizații care se ocupă cu hrănirea celor care în aceste momente se află la ananghie.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Ryan Reynolds a scris că el și Blake vor dona banii către Feeding America și Food Banks Canada, actorul mărturisind că a realizat că răspândirea virusului i-a afectat în special pe oamenii în vârstă și pe cei cu venituri mici. De asemenea, Reynolds a făcut apel la toți urmăritorii săi să doneze pentru cele două organizații, pentru ajutorarea bolnavilor de coronavirus.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton