Ce diagnostic a primit Paula Chirilă, după ce a ajuns la spital cu ambulanța: "Am luat tot felul de pastile"

 Laciu Andreea
.

Paula Chirilă, noua colegă de emisiune a lui Dan Capatos, i-a șocat pe cei prezenți când a fost luată cu ambulanța direct din platou. A rezistat eroic în timpul filmărilor, dar starea de rău a fost prea mult de suportat, la un moment dat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a acuzat dureri abdominale și stare de rău. A fost preluată cu ambulanța chiar din platoul Xtra Night Show, apoi a fost dusă de urgență la spital. Acolo, medicii au făcut investigațiile necesare și i-au dat diagnosticul. Se pare că această greșeală pe care a făcut-o colega lui Capatos o pot face oricând multe persoane.

De-a lungul timpului, Paula Chirilă a fost invitată de mai multe ori la Xtra Night Show, iar chimia dintre ea și prezentatorul emisiunii a fost evidentă. simpatica actriță are un umor spumos, iar stilul ei efervescent s-a pliat perfect pe formatul emisiunii. Mulți telespectatori s-au bucurat să o vadă, dar au stat cu sufletul la gură să vadă de ce afecțiune suferă.

Paula Chirila spital (7)Paula Chirila spital (7)

Ce diagnostic a primit Paula Chirilă

Din păcate, lucrurile sunt mai serioase decât se aștepta ea. Se pare că suferă de o boală numită dispepsie ulceroasă, a anunțat vedeta în emisiune. Aceasta este cauzată, de fapt, de consumul excesiv al unor medicamente cu efecte anti-inflamatorii. Din cauza unei hernii de disc, vedeta a început să ia tot mai des aceste pastile.

„Am stat pana pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva', a spus Paula Chirilă, la Xtra Night Show.

Citește și: Cum a slăbit Paula Chirilă 15 kilograme în 3 luni. La 44 de ani, a apelat la două trucuri care sunt la îndemâna oricui și nu costă nimic

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție, după ce ea și fiica ei au fost amenințate: 'Mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine'

Citește și: Paula Chirilă a avut o copilărie tristă: „Am făcut foamea! Tata era șomer, îi plăcea băuturica…”

Citește și: Ce viciu ai în funcție de zodie. Ce zodii au probleme cu alcoolul, cine este dependent de sex sau de jocuri de noroc

Ce probleme de sănătate mai are colega lui Capatos

În urmă cu câteva luni bune, în plină perioadă de izolare, Paula s-a apucat să își redecoreze casa. Însă, a mutat singură mobila și alte obiecte extrem de grele, așa că Paula Chirilă s-a procopsit cu un diagnostic crunt: o hernie de disc, ce s-a acutizat odată cu trecerea timpului.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am.

S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru', a dezvăluit Paula la acea vreme, când era doar invitată la emisiunea Xtra Night Show, informează spynews.ro.

Dieta cu care Paula Chirilă a slăbit peste 15 kg

Actrița a făcut o scurtă listă cu ce are voie și ce nu are voie să mănânce. „Am voie așa: carne (pește, vită, porc) și salată, dimineața un shake de fructe cu puțină spirulină și chlorella, o gustarică, un măr, un biscuite'.

„Am reușit să slăbesc cu ajutorul unui nutriționist, care mi-a făcut o dietă echilibrată. Am dat jos din talie nouă centimetri. Mereu slăbeam și mă îngrășam la loc și problema era mâncatul la ore târzii. Cea mai mare greșeală este să nu mănânci nimic toată ziua și să ai o masă copioasă seară. Niciodată să nu săriți peste micul dejun.

De exemplu, eu mâncam într-o zi așa: la micul dejun iaurt cu fulgi de ovăz, semințe de chia și in, la prima gustare fructe de sezon, la prânz piept de curcan la grătar cu salată, la a doua gustare sticks de legume, la cina un shake sau pește la grătar. Fără zahăr și multă apă!’, a declarat Paula Chirila intr-o emisiune TV. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton