Ana Maria Mocanu, înșelată și bătută de fostul iubit: "E însurat și foarte agresiv". Reacția lui Rareș

 Cica Cristina
.

Scandal în showbiz! Ana Maria Mocanu face dezvăluiri neașteptate despre fostul iubit. Fosta asistentă TV a susținut în lacrimi că a fost bătută de fostul partener și are chiar și probe în acest sens. De asemenea, se pare că bărbatul încă ar fi căsătorit. Cum a reacționat Rareș în fața acuzațiilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Maria Mocanu și Rareș au trăit o poveste de dragoste demnă de telenovele, marcată de numeroase suișuri și coborâșuri, despărțiri și împăcări. Se pare, însă, că nici violența nu ar fi lipsit, iar fosta asistentă TV a decis să rupă tăcerea acum.

Ana-Maria-Mocanu-bătută-1Ana-Maria-Mocanu-bătută-1

Ana Maria Mocanu spune în lacrimi că a fost bătută de fostul iubit

Ana Maria Mocanu a izbucnit în lacrimi în direct în cadrul emisiunii 'Showbiz Report', de la Antena Stars. Vedeta a povestit câte a avut de îndurat pe parcursul relației cu Rareș. A dezvăluit că Rareș este un bărbat agresiv, care ar fi bătut-o de mai multe ori. Mai mult, bruneta a subliniat că are și probe care să-i susțină vorbele.

'Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând', a precizat Ana Maria Mocanu la Antena Stars.

Citește și: Ana Maria Mocanu, o nouă împăcare cu iubitul! Primele declarații ale fostei asistente TV:”Rareș mă împlinește din toate punctele de vedere”

Citește și: Ana Maria Mocanu își face o nouă intervenție estetică.Fosta asistentă TV a anunțat care este următoarea procedură pe listă

Citește și: Geanina Ilieș și-a făcut operație estetică la nas:„Îmi era frică'. Ce alte intervenții mai are / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție, după ce ea și fiica ei au fost amenințate:'Mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine'

Ana Maria Mocanu are dovezi că a fost bătută de fostul iubit

Seria dezvăluirilor a continuat, iar fosta asistentă a spus că Rareș este căsătorit. I-a reproșat bărbatului că ar fi dat publicității o fotografie cu ea și nu cu actuala soție.

'Dar de ce nu ai arătat o poză cu soția ta, Rareș? Ești un bărbat însurat și mă înșelai întotdeauna. Ești foarte, foarte agresiv atât fizic, cât și verbal. Cum nu m-ai înșelat niciodată, atâta timp cât ești căsătorit cu acte? Dacă ești un bărbat asumat, asumă-ți în fața țării că ești un bărbat căsătorit! Arat-o pe nevasta ta la televizor! Dacă nu, o arăt eu! Ai ajuns să te cerți cu mine la televizor, pentru ce?', a mai spus Ana Maria Mocanu.

Reacția lui Rareș, după acuzațiile aduse de Ana Maria Mocanu

Rareș a încercat să dezmintă o parte dintre acuzațiile aduse de către fosta iubită, însă a recunoscut că este încă însurat. Totuși, a ținut să precizeze că iubita lui ar fi fost la curent cu această situație și a acceptat de la bun început.

'A știut situația mea. Eu sunt un bărbat liber, doar că nu am divorțat, atâta tot. Eu sunt un bărbat liber. Mi-am asumat relația cu tine public. Am făcut poze cu tine!', a fost reacția lui Rareș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton