Jill Biden, apariție spectaculoasă la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă

 Cica Cristina
.

A avut loc ceremonia de învestire a noului președinte american, Joe Biden, iar cea care a devenit Prima Doamnă a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă. Jill Biden i-a stat alături soțului ei, iar la eveniment au fost prezente și fostele Prime Doamne Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton. A lipsit însă, Melania Trump, care a încălcat astfel tradiţia transferului puterii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Imaginile momentului, de la învestirea în calitate de președinte a lui Joe Biden, cel care a câștigat alegerile în Statele Unite. La ceremonie au fost prezenți și foștii președinți americani Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton, alături de soțiile lor.

Marii absenți de la ceremonie au fost Melania și Donald Trump, care au încălcat cu această ocazie tradiția transferului puterii.

2021 Presidential Inauguration – Washington2021 Presidential Inauguration – Washington

Jill Biden, apariție spectaculoasă la ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Alături de noul președinte al Statelor Unite i-a stat soția sa, care a avut o apariție impresionantă. Jill Biden a optat pentru o rochie tweed realizată de Markarian, casa de modă al cărei designer este Alexandra ONeill.

Actuala Prima Doamnă și-a asortat la pardesiul albastru marin și masca de protecție, în aceleași tonuri.

O premieră în istoria țării a fost că actualei Prime Doamnă nu i s-au prezentat beneficiile și îndatoririle care vin la pachet cu această titulatură, dat fiind că Melania Trump a încălcat protocolul și a lipsit de la ceremonie.

Cu toate că nu a fost primită de fosta Prima Doamnă, Jill Biden nu a lăsat deloc să se vadă dacă ar fi fost deranjată de gest și a radiat de fericire pe durata evenimentului.

Citește și: Câinele lui Joe Biden ar putea intra în istorie:este primul câine adoptat care ajunge la Casa Albă. A fost salvat de la hingheri

Citește și: Cine este Jill Biden, soția lui Joe Biden.Profesoara l-a salvat după moartea soției și a fiicei sale de 1 an

Citește și: Unde vor locui Melania și Donald Trump, după ce se mută de la Casa Albă:„Ea vrea doar să plece acasă!'

Citește și: Geanina Ilieș și-a făcut operație estetică la nas:„Îmi era frică'. Ce alte intervenții mai are / EXCLUSIV

Jill Biden stabilește o premieră la Casa Albă

Jill Biden intenționează să nu renunțe la slujba pe care o iubește atât de mtlt și astfel va stabili o premieră. Va fi prima soție a unui președinte american care va avea și un salariu dintr-o activitate desfășurată în afara Casei Albe. Jill Biden va fi și profesoară de limba engleză la Northern Virginia Community College.

Întotdeauna mi-a plăcut sunetul școlii! Sunt recunoscătoare şi nerăbdătoare, dar, mai presus de toate sunt pregătită să lucrez cu voi, toţi', a dezvăluit a 46-a primă doamnă a Americii.

Mesajul Melaniei Trump înainte de a părăsi Casa Albă

Înainte de a părăsi Casa Albă, Melania Trump a lăsat totuși un mesaj în format video.

Fiţi pasionaţi în tot ce faceţi. Însă amintiţi-vă mereu că violenţa nu a fost niciodată soluţia şi nu va fi niciodată justificată. (…). Ultimii patru ani au fost de neuitat. Acum că Donald şi cu mine ne încheiem şederea la Casa Albă, mă gândesc la toate persoanele pe care le-am păstrat în inima mea şi la incredibilele lor poveşti de iubire, patriotism şi determinare. Atunci când am venit la Casa Albă, m-am gândit la responsabilitatea, pe care am simţit-o dintotdeauna în calitate de mamă, de a încuraja, a da forţă şi de a transmite valori ale bunătăţii (…)', a transmis Melania Trump.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton