Ce destinație de vacanță au ales Culiță Sterp și Daniela Iliescu și cât i-a costat vacanța de lux: „Viața e scurtă”

 Borcilă Andreea
.

Ce destinație de vacanță au ales Culiță Sterp și Daniela Iliescu. Cei doi nu au plecat singuri, ci însoțiți de fiul lor, Milan. Au petrecut câteva zile de vis într-un resort de lux, pe insula Corfu, și i-au ținut la curent pe fanii de pe rețelele sociale, postând mai multe imagini și mesaje din vacanța binemeritată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și jumătatea sa, Daniela Iliescu, au plecat într-o vacanță de câteva zile în Grecia, mai exact pe insula Corfu, unde au avut parte de momente de neuitat, dar și de priveliști fascinante. Nu au plecat singuri, ci însoțiți de fiul lor, în vârstă de un an, Milan.

culita-1culita-1

Cei doi îndrăgostiți au trecut la următoarea etapă. În luna iunie a acestui an, cântărețul și-a cerut iubita de soție, într-un cadru de vis, în Turcia. Daniela Iliescu nu s-a așteptat să primească inelul de logodnă, iar răspunsul a fost un mare Da!. Totul s-a întâmplat în Cappadocia, în timp ce filmau un videoclip pentru una dintre piesele artistului.

Citește și: Culiță Sterp a fost jefuit. Ce s-a întâmplat cu seiful din casa mamei Geta:”Era o sumă uriașă”

Citește și: Câți bani au furat hoții din casa mamei lui Culiță Sterp:”Dumnezeu nu doarme!”

Citește și: Roxana Nemeș și Călin Hagima, împreună la Untold.Cântăreața și-a iertat soțul după ce a fost surprins la Ioana Popescu în balcon

Citește și: Artista Simona Săndulescu s-a sinucis, după ce s-a aruncat în Lacul Morii.Ce spune prietena artistei după mesajul de adio: „Nu eram…”

Ce destinație de vacanță au ales Culiță Sterp și Daniela Iliescu

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au plecat, alături de fiul lor de un an, pe insula Corfu din Grecia, unde se relaxează și au parte de o vacanță de vis, într-un resort de lux. Cei doi își țin la curent fanii de pe rețelele sociale, postând mai multe imagini și mesaje în mediul online. Locul unde s-au cazat are vedere la mare, însă și celelalte împrejurimi i-au fascinat pe cei doi îndrăgostiți: Viața e scurtă, așa că trăiește din plin, a scris logodnica sa, pe Instagram. Atât părinții, cât și fiul lor, Milan, apar în imagini zâmbind larg, semn că se simt foarte bine împreună. Potrivit Wowbiz, artistul ar fi scos o mică avere pentru a avea parte de cele mai bune condiții atât pentru el, dar mai ales pentru familia sa. De exemplu, pentru o săptămână de cazare, o familie plătește aproximativ 1.500 de euro pentru o cameră normală, iar prețurile pot ajunge și la 7.500 de euro, mai arată sursa citată.

Culiță Sterp: „Sunt trei ani de când suntem împreună'

„A spus DA, frumoasa mea! O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată Nu pot iubi alte femei, pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne!

În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea', a scris Culiță Sterp pe Instagram, după experiența din Turcia.  

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton