Motivul pentru care Alexandra Velniciuc și soțul ei nu au copii: "Vom regreta, dar o facem deja"

 Dumitrache Laura
.

Motivul pentru care Alexandra Velniciuc și soțul ei nu au copii. Actrița este de 20 de ani cu Șerban Puiu, iar împreună trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Cu toate acestea, cei doi nu au devenit părinți. Recent, Alexandra Velniciuc a spus motivul pentru care nu a vrut să devină mamă până la 41 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandr Velniciuc este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi, iar de două decenii formează un cuplu cu Șerban Puiu. Povestea ei de viață este una desprinsă parcă din filme, iar soțul ei a jucat un rol important la construirea acesteia. Deși se iubesc de ani de zile, nu a rezultat niciun copil.

Alexandra Velniciuc si sotul euAlexandra Velniciuc si sotul eu

Invitați în podcastul lui Cătălin Măruță, Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu au făcut declarații surprinzătoare despre cuplul lor. De asemenea, actrița a dezvăluit și motivul conform căreia nu a devenit mamă până acum. Deși actrița și-a spus versiunea, soțul ei a contrazis-o și a spus care este, de fapt, motivul.

Citește și: Cum arată Alexandra Velniciuc în costum de baie la 41 de ani.Actrița și soțul ei se află în vacanță în Grecia

Citește și:Alexandra Velniciuc a ajuns de urgență la spital, de sărbători. Trebuie să se opereze:”Mi-au dat antibiotice”

Citește și:Elena Udrea e revoltată după ce fiica ei a vizitat-o la închisoare:”Cine a gândit tâmpenia asta?”

Citește și:Drama Simonei Săndulescu, artista care s-a sinucis în Lacul Morii. A trecut printr-un divorț dureros și a apelat la terapie:”10 ani de zile a fost tocată…”

Motivul pentru care Alexandra Velniciuc și soțul ei nu au copii

Alexandra Velniciuc și soțul ei se iubesc de 20 de ani și continuă să formeze unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cu toate acestea, mulți se întreabă care este motivul pentru care cei doi nu au un copil. Alexandra și Șerban Puiu au fost invitați în podcastul găzduit de Cătălin Măruță, unde au vorbit deschis despre viața lor. Actrița a spus motivul pentru care nu a devenit mamă până la 41 de ani.

Totodată, soțul ei a contrazis-o și a spus cum stau lucrurile de fapt. „Eu mă felicit că nu suntem părinți!”, a spus actrița. Șerban Puiu nu a fost de aceeași părere și a ținut să o contrazică pe frumoasa actriță: „Ba nu, minte! Nu e adevărat! Ea suferă enorm că nu e părinte.”

Alexandra Velniciuc: „A fost o opțiune de viață până la urmă”

Actrița a continuat și a declarat că a fost alegere ei să devină mamă până acum. Mai mult, Alexandra Velniciuc a subliniat faptul că, în cazul în care ar fi avut un copil nu ar fi avut cine să il crească, având în vedere profesia ei. Totodată, actrița a menționat că nu acceptă bonă pentru copilul ei.

Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea.Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept.”

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu regretă că nu au copii

În timp ce actrița și-a spus propria versiune, soțul ei a declarat că regretă faptul că Alexandra nu are un copil. Mai mult, Șerban Puiu a subliniat că el este responsabil pentru această decizie, deși îndrăgita actriță și-ar fi dorit să devină mamă.

Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți. Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja.”, au mai adăugat Șerban Puiu, soțul Alexandrei Velniciuc.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton