Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Daliana Răducan: „Te iubesc mai mult decât...”

 Borcilă Andreea
.

Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Coprezentatorul de la emisiunea Neatza, marca Antena 1, este în culmea fericirii. Vedeta tv și-a sărbătorit ziua de naștere într-o vacanță inedită, iar cea care l-a însoțit este iubita lui, Daliana Răducan. Tânăra a postat, pe rețelele sociale, cum l-a surprins pe Răzvan Simion. Mai mult, arhitecta i-a transmis un mesaj emoționant, pe lângă gestul romantic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion a împlinit 42 de ani, așa că și-a sărbătorit ziua de naștere alături de jumătatea lui, Daliana Răducan. Cei doi se află în orașul Marrakech din Maroc, acolo unde se bucură de priveliștile de vis, dar mai ales de timpul petrecut împreună.

razvan-simion-1razvan-simion-1

Prezentatorul tv este cunoscut pentru faptul că e pasionat de călătorii și, de fiecare dată când are puțin timp liber, vedeta pleacă prin lume, însă nu singur, ci alături de femeia pe care o iubește.

Citește și: Răzvan Simion, după doi ani de relație cu Daliana Răducan: „Nu găsești pe toate drumurile. De la o anumită vârstă, nu…'

Citește și: Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana Răducan:”Bineînțeles că te iubesc”

Citește și: Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 7 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit:”Iubire infinită…”

Citește și: Gabi Bădălău, oprit de polițiști în trafic și obligat să facă testul antidrog de față cu copiii:„Să nu-l luați pe tati la pușcărie'

Răzvan Simion a împlinit 42 de ani

Colegul lui Dani Oțil, de la emisiunea Neatza, marca Antena 1, a împlinit 42 de ani pe data de 8 august. El a plecat, alături de iubita lui, într-o vacanță binemeritată în orașul Marrakech din Maroc, unde se bucură de împrejurimi și de timpul petrecut împreună. Daliana Răducan și-a surprins plăcut partenerul, făcând totodată un gest romantic. Arhitecta i-a pregătit iubitului ei un cadru demn de filmele de dragoste, așteptându-l cu petale de trandafiri, șampanie rafinată și un tort delicios. Mai mult, i-a transmis și un mesaj emoționant, pe rețelele sociale: Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele! La mulți ani!, a scris Daliana Răducan, în mediul online.

Nu doar jumătatea lui a ținut să-i ureze numai cuvinte frumoase, ci și copiii vedetei din căsnicia anterioară, colegi, prieteni și alți apropiați: Te iubesc, tati!, a postat Tudor, fiul lui Răzvan Simion, alături de mai multe imagini în care apar împreună.

La mulți, mulți ani, om! Să fii cel mai fericit! Toate zilele să-ți fie cu soare, i-a scris și Ramona Olaru, colega lui de pe platourile emisiunii.

Răzvan Simion: „Nu găsești pe toate drumurile'

Coprezentatorul de la Neatza, marca Antena 1, se simte mai împlinit ca niciodată. După o căsnicie de mai bine de un deceniu, din care vedeta are doi copii, și după o relație de câțiva ani alături de artista Lidia Buble, Răzvan Simion zâmbește din nou. El formează un cuplu cu frumoasa arhitectă Daliana Răducan de doi ani. Într-un intrviu pentru Cancan, el a povestit motivul pentru care nu cuplul nu se afișează foarte des în showbiz. Totodată, i-a făcut iubitei sale o frumoasă declarație de dragoste.

Păi nu știu dacă știi, dar a fost pandemie în România și nu prea am avut unde să ieșim la colț… și cu mască. Sunt mai multe evenimente, nu ieșim decât la prieteni, nu suntem după cum știi, genul ăsta de prezenți la astfel de activități. A fost pandemie, de asta nu am ieșit și nu aveam costume curate. Erau la curățătorie.

Am creme bune. Da, cocktail-ul ăsta de ți-l dă dragostea fără chimicale, nu prea găsești de cumpărat. Adică, serotonina aia care apare la un moment dat nu găsești pe toate drumurile. Poate să fie și asta.

De la o anumită vârstă nu mai cauți completare, ci cauti o complementaritate. Adică, e bine să existe un echilibru și cineva să mai schimbe din când în când balanța. Complementaritate cautam în momentul în care am găsit, a spus Răzvan Simion pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton