Ce cadou a primit Mirela Vaida, de ziua ei, din partea soțului. A publicat imaginile

 Martin Lorena
.

Ce cadou a primit Mirela Vaida, de ziua ei, de la soț. Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune. Aceasta se bucură de o carieră impresionantă, dar și de o familie extrem de iubitoare. Pe data de 16 martie 2022, blondina a împlinit 40 de ani. Acest eveniment nu a trecut neobservat de către soțul ei. Iată ce cadou i-a oferit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta a împlinit recent frumoasa vârstă de 40 de ani, iar cu această ocazie soțul ei i-a pregătit un cadou-surpriză. Iată ce a primit prezentatoarea de la Acces Direct și ce fotografii a postat pe rețelele de socializare.

1-Mirela-Vaida-cadou1-Mirela-Vaida-cadou

Soțul ei nu a lăsat să treacă neobservată aniversarea Mirelei Vaida. Cei doi au plecat într-o excursie, care a venit la pachet cu multe schimbări de vreme!

Citește și: De ce lipsește Mirela Vaida azi de la Acces Direct

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noiADVERTISING

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor.În ce ipostaze au fost filmați

Citește și: Celia a fost infectată cu Omicron, cu o lună înainte să nască. Acum un an a mai avut COVID-19:Stresul a fost foarte mare

Ce cadou a primit Mirela Vaida, de ziua ei, de la soț

Ce cadou a primit Mirela Vaida, de ziua ei, de la soț. Mirela Vaida și-a sărbătorit săptămâna trecută ziua de naștere. Cu această ocazie, soțul ei a pregătit o excursie în Istanbul. Alexandru Vaida nu s-a uitat la bani și a plimbat-o pe partenera sa în cele mai frumoase atracții turistice. Din păcate, cei doi îndrăgostiți au prins multă vreme rea, chiar și ninsoare.

„Un cadou-surpriză din partea soțului, cu ocazia lui happy 40: weekend la Istanbul! Am prins, în 2 zile, toate anotimpurile: de la viscol și ninsoare, la vânt, lapoviță și azi, soare! Oricum ar fi, Istanbulul are farmecul lui pe orice vreme! Duminică făină și vouă! Va pup!', a scris vedeta pe Instagram.

Mesajul transmis de vedetă de ziua ei

Mirela Vaida a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant, cu ocazia aniversării sale. Aceasta a recunoscut că mereu a fost speriată de numărul 40, însă viața i-a arătat că nu are motive. Prezentatoarea Acces Direct a recunoscut că este fix la nivelul la care își dorea să ajungă.

„Azi împlinesc 40 ani! Mereu mi-a fost teamă de numărul asta. La 40, nu mai ești nici copil, nici tânăr‼️ Ești matur, la apogeu! Niciodată nu m-am uitat la vârstă de 40 că la ceva wanna be! Probabil că nu eram împlinită cu mine însămi! Azi, când simt că trec într-o altă etapă a vieții, realizez că cei 40 ani m-au surprins exact cum îmi doream să fiu: cu o familie sănătoasă, cu 3 copii vioi, cu liniște și împlinire sufletească! Doar despre asta este vorba, în cele din urmă! Mulțumesc, 40! Nu e rău deloc! Abia acum începe viața!’, a scris ea pe Facebook.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton