Loredana Groza a făcut show incendiar într-un local de lux din București: „Ce mișcări incitante”

 Martin Lorena
.

Loredana Groza a făcut show incendiar într-un local de lux din București. Loredana Groza este una dintre cele mai controversate artiste din showbizul românesc. Aceasta a primit un val de comentarii negative după ce a declarat public că nu are nicio intervenție estetică. De această dată, blondina a reușit să acapareze din nou presa, după ce a dansat lasciv pe canapeaua unui local de lux din București.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza a atras atenția publicului încă din tinerețe, cucerindu-i pe toți cu vocea sa incredibilă. De-a lungul anilor, vedeta a făcut mai multe schimbări de stil până a ajuns la cel care îi aduce satisfacție. Blodina a postat pe rețelele de socializare un clip video în care dansa lasciv pe canapeaua unui local de lux din București. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară!

Loredana-dans-4Loredana-dans-4

Aceasta nu era singură, ci acompaniată de nimeni alta decât Ema Uta. Imaginile au făcut ravagii pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum arată Loredana Groza nemachiată.A postat fotografia pe Instagram

Citește și: De ce au vrut părinții lui Cătălin Botezatu să îl dezmoștenească:„A fost un haos în familia mea’

Citește și: Joe Biden a anunțat că SUA interzice importurile de petrol și gaze din Rusia:„Lucrăm cu Europa pentru a reduce dependența de energia rusească’

Citește și: Volodimir Zelenski s-ar ascunde la Brașov, susține propaganda rusă.Anunțul făcut de Agenția Rusă de Stat RIA Novosti

Loredana Groza a făcut show incendiar într-un local de lux din București

Loredana Groza a dansat lasciv pe canapeaua unui local de lux din București. Loredana Groza a afișat o ținută extravagantă, cu care a atras atenția tuturor celor prezenți. Aceasta a purtat un costum negru, care îi avantaja decolteul generos. Vedeta a vrut să dovedească cât este de flexibilă și a arătat acest lucru prin câteva mișcări incitante.

Aceasta a filmat dansul și l-a postat atât pe Instagram, cât și pe TikTok. Fanii au reacționat imediat la prestația artistei. Unii i-au adus cuvinte jignitoare, în timp ce alții i-au apreciat curajul.

„Nu contest frumusețea și talentul, doar că nu e un comportament pentru o doamnă', „Doamne ferește', „Din păcate, influențele din prezent', „Asta da invitatție la… dans', „Arăți mai bine acum decât când erai tânără', „Mare vibe', „Distracție la maxim și… zi-le, Loredana', „Ce mișcări incitante', „Super', „Wow', sunt o serie dintre comentariile primite de vedetă.

„Nu am nicio operație estetică'

Loredana Groza a spus în nenumărate rânduri că nu are nicio operație estetică. Aceasta susține că nu are nimic împotriva celor care apelează la aceste intervenții, însă pentru ea nu sunt potrivite. Blondina a subliniat că printr-o dietă corectă și activități fizice, corpul poate arăta „wow'.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor’, a povestit Loredana la Antena 1.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton