Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii: „Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România”

 Raiciu Adriana
.

Andreea Mantea va prezenta nou show matrimonial de la Kanal D. Astfel, prezentatoarea a făcut noi declarații despre emisiunea Casa iubirii, dar a oferit și primele imagini din locul în care participanții își vor întâlni marea iubire. Iată cum arată totul, cu doar puțin timp înainte de prima ediție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a prezentat mai multe emisiuni la Kanal D, însă noul proiect în care a fost implicată este unul cu totul și cu totul deosebit. Prezentatoarea va păși în Casa iubirii, show care are ca scop găsirea dragostei adevărate, și îi va îndruma pe concurenți să-și urmeze destinul și să-și găsească sulfetul pereche.

andreea-mantea-11andreea-mantea-11

Pregătirile sunt în toi și deja au fost făcute publice primele imagini din Casa iubirii. Andreea Mantea a pășit în locul în care participanții își vor întâlni marea iubire. Iată cum arată locuința în care se va filma emisiunea.

Citește și: Andreea Mantea, primele declarații despre reality-show-ul Casa iubirii:”Sufletul-pereche e atât de greu de găsit”

Citește și: Cum arată Andreea Mantea după ce a slăbit: „Am intrat în blugi mărimea S'

Citește și: De ce au vrut părinții lui Cătălin Botezatu să îl dezmoștenească:„A fost un haos în familia mea

Citește și: Joe Biden a anunțat că SUA interzice importurile de petrol și gaze din Rusia:„Lucrăm cu Europa pentru a reduce dependența de energia rusească

Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii

Noul show Casa iubirii, realizat de Kanal D, va fi filmat în București și va fi prezentat de Andreea Mantea. Spațiul se pare că a fost ridicat de la zero, iar concurenții se vor putea bucura de cele mai bune condiții. Însă, scopul principal pentru care vor păși în emisiune va fi acela de a-și găsi sufletul pereche.

Prezentatoarea emisiunii a făcut noi declarații despre emisiune, chiar din Casa Iubirii. Aceasta spune că este ceva nemaiîntâlnit în România și abia așteaptă ca telespectatorii să vadă totul.

„E un proiect pe care mi l-am dorit foarte, foarte tare aici, pe meleaguri românești. La un moment dat, din probleme personale, din dorințe personale, din toate cele, pentru că telespectatorii știu cât de tare m-am implicat în proiectul trecut și n-aș fi crezut că o să fie vreodată posibilă această dorință extraordinar de mare a mea. Și acum, nu doar că s-a îndeplinit, doar că este la un alt nivel.

În momentul în care am ajuns aici nu știam să merg. Mai stăteam puțin și mă uitam, mă uitam pe sus, mă împiedicam. La un moment dat am scos telefonul și am început să îmi fac selfie-uri. Am mers pe aici, nu pot să spun că e casă, sunt două case, trei case, habar nu am, este ceva nemaiîntâlnit. Este un proiect care are un loc în care se desfășoară nemaivăzut, nemaiîntâlnit în România până în acest moment', a spus vedeta.

Totodată, Andreea Mantea se declară extrem de emoționată și mai spune că este la fel de nerăbdătoare precum concurenții, pe care pe unii dintre ei deja i-a cunoscut.

Eu trăiesc pe un alt ritm de câteva săptămâni bune. Văd ce se întâmplă, văd câtă muncă a fost depusă, am văzut și ce oameni, ce suflete s-au înscris pentru acest proiect. Tocmai am văzut doi tineri cu dragoste la prima vedere. Iubirea este cel mai frumos sentiment de pe pământ.', a mai adăugat prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii'.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton