Ce ar face Bill Gates dacă ar câștiga doar doi dolari pe lună. Miliardarul a povestit că are un plan simplu pentru a se îmbogăți din nou, de la zero

 Lupescu Anca
.

Pare incredibil, dar Bill Gates ar ști ce să facă și dacă ar trebui să trăiască cu doar 2 dolari pe zi. Miliardarul spune că secretul lui ar fi să crească pui.

„Nu există un singur răspuns corect, desigur, iar sărăcia arată diferit în fiecare loc. Dar prin intermediul fundaţiei mele am întâlnit mulţi oameni în ţările subdezvoltate care creşteau pui şi am învăţat multe despre asta. Îmi este destul de clar că celor care trăiesc în sărăcie extremă le-ar fi mai bine dacă ar creşte pui. Și ca un băiat crescut în Seattle, credeți-mă, am învățat multe!

Bill Gates a povestit despre planul lui și spune că scopul este ca 30% din familiile din africa sub-sahariană să poată crește rase de pui. În momentul de față, doar 5% din familii o fac.


„Să presupunem că un fermier începe prin a crește cinci pui. Unul din vecini are un cocoș care ajută la fertilizarea ouălor. Peste trei luni, fermierul va avea 40 de pui. În cele din urmă, la un preț de vânzare de cinci dolari per găină, preț practicat în Africa de Vest, poate câștiga peste 1.000 de dolari pe an, față de 700 de dolari, care reprezintă limita de trai. Este important ca partenerii cu care lucrez să se asigure că fermierii achiziționează păsări vaccinate corespunzător și care se pot adapta condițiilor în zonele respective. Scopul nostru: să ajungem ca 30% din familiile din zonele rurale din Africa sub-sahariană să poată crește rase de pui, față de 5% în prezent', a scris cofondatorul Micrasoft pe blog-ul său personal'

Bill Gates, decizie surprinzătoare în plină pandemie de COVID-19

Bill Gates deţine 90 de miliarde de dolari, relatează Bloomberg.
Averea lui Gates este cu 13,5 miliarde de dolari mai mare decât cea deţinută de al doilea cel mai bogat om, mogulul spaniol al retailului Amancio Ortega.

Recent, co-fondatorul Microsoft Bill Gates a demisionat din consiliul de administraţie al Microsoft pentru a dedica mai mult timp priorităţilor sale filantropice, care includ sănătatea globală, educaţia şi combaterea schimbărilor climatice. Gates a fost director al board-ului Microsoft până în 2014, dar a început să dedice mai mult timp Bill & Melinda Gates Foundation din 2008.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton