Cine este și cum arată iubitul lui Leonard Miron. Cei doi formează un cuplu de 18 ani, iar Miguel i-a fost aproape în lupta cu cancerul

 Oana Pantazi
.

Leonard Miron a părăsit România acum mulți ani și trăiește la Londra alături de Miguel, partenerul său de viață, care i-a fost aproape pe tot timpul luptei cu nemiloasa boală de care suferă. Iată cum arată cel care îi este alături lui Leonard de 18 ani!

Stilul său inconfundabil a făcut cândva din Leonard Miron unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România, însă, cu toate acestea, a ales să părăsească țara, de 18 ani trăind la Londra alături de Miguel, iubitul lui. Pe 11 aprilie, Leonard va împlini 51 de ani și, în pofida faptului că a fost renegat de familie din cauza orientării sale sexuale și a fost diagnosticat cu o boală cruntă, cancer la pancreas, nu și-a pierdut optimismul. Asta cu siguranță și datorită partenerului său de viață, care i-a fost permanent alături, la bine și la greu.

Renegat de familie

Leonard Miron a fost prima vedetă din showbiz care și-a recunoscut și asumat orientarea sexuală, fapt care, la vremea respectivă, a creat multă vâlvă. Mama sa a fost extrem de afectată, iar familia a întrerupt relațiile cu el.

Şi dacă sunt gay, care e problema? Miguel nu este doar iubitul meu, este un prieten de nădejde. Suntem parteneri de viață de 10 ani. După toate articolele din presă, cea mai afectată a fost mama. Înțelegerea dintre mamă și fiu depășeste anumite obstacole, dar au fost reacțiile din jur. Ea știa de relația mea. În Anglia, în Spania, pe nimeni nu interesează ce faci tu acasă, contează ce știi să faci, povestea Leonard.

„Sunt oameni care te pun la zid”

Mai mult, după ce a fost diagnosticat cu cancer la pancreas, Leonard Miron a fost din nou pus la zidul infamiei de către personaje care au tras concluzii halucinante – și anume că este pedepsit pentru orientarea sa sexuală…

Eu nu am ascuns niciodată. Sunt oameni care te pun la zid şi aruncă cu pietre în tine. După ce am vorbit despre diagnostic, au fost oameni care mi-au dat mesaje şi mi-au spus că mă bate Dumnezeu. Vorbele grele dor pentru că tu încerci să faci ceva să nu deranjezi pe nimeni. Când vin lucrurile astea care te rănesc gratuit te dor, dar cred că am devenit imun, spunea Leonard Miron într-un interviu.

Miguel a fost cel care l-a remarcat pe Leonard

Leonard și Miguel sunt un cuplu extrem de sudat de aproape două decenii, partenerul de viață al fostei vedete TVR fiind cel care a făcut primul pas, în în urma unei ediții Eurovision:

El urmăreşte foarte mult Eurovision, dacă îl întrebi, ştie tot. Eu am prezentat concursul. M-a contactat… Brunet, înalt, jumătate englez, jumătate spaniol… Și asta a fost – povestea Leonard Miron, într-un interviu, despre cum i-a adus soarta împreună pe el și pe Miguel.

Leonard Miron s-a iubit și cu femei

Leonard Miron nu și-a ascuns  niciodată orientarea sexuală, iar acest lucru l-a făcut să-și piardă familia și să fie obligat să suporte oprobriul public. El recunoaște că a încercat să fie „straight', dar heterosexualitatea nu a fost pentru el. În cele din urmă, a renunțat la femei pentru bărbați…

La un moment dat, mi-au plăcut și fetele. Da, am încercat și să am relații cu femeile. Nu pot să spun când mi-am dat seama că trebuie să renunț la ele. Am avut două relații cu bărbați înainte de Miguel, de opt ani și de patru ani. La un moment dat mi-am spus că n-are rost să mă mint pe mine, dar nici n-am vrut să-mi mint familia. Asta a fost ideea! Întâlnirea cu el mi-a bulversat viața. Nimeni nu mă poate convinge să renunț la Miguel. Nu l-am înșelat niciodată, a spus Leonard Miron în emisiunea Wowbiz.

Cât despre prima lor întâlnire, Miron a rememorat-o cu umor:

Ne-am dus la pizzerie şi a zis: „Eşti invitatul meu!', iar eu am spus că nu pot, pentru că trebuie să merg la o emisiune şi am un tricou mai strâns, să nu se vadă burta. Şi acum râdem de chestia aia, că s-a uitat la mine şi, în gând, a zis: „Aoleu, peste ce paraşută cu fiţe am dat!' Deci eu am distrus relaţia dinainte să înceapă…

Iubit-Leonard-Miron2Iubit-Leonard-Miron2

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton