Drama neștiută a Andreei Marin. Vedeta a suferit două sarcini extrauterine înainte de a o avea pe Violeta

 Oana Popoiag
.

Andreea Marin este una dintre cele mai de succes vedete, dar nu se poate spune că este cea mai norocoasă. Vedeta a avut numeroase necazuri și obstacole în viață până la cei 45 de ani împliniți recent. Puțini își mai aduc aminte că, înainte de a rămâne însărcinată cu Violeta, Andreea a avut două sarcini extrauterine, despre care nu a ezitat să vorbească, pentru a ajuta alte femei aflate într-o situație similară.

O știm pe Andreea Marin de peste 25 de ani, iar cei care au urmărit-o de la bun început își aduc aminte că unul dintre cele mai mari visuri ale acesteia a fost să devină mamă. A reușit, având acum o fetiță în vârstă de 12 ani, Violeta, dar drumul nu a fost deloc ușor.

Andreea Marin și-a dorit copii de când se știe și încă de la începuturile sale în televiziune, pe când era căsătorită cu primul soț, a visat la momentul în care își va strânge copilul în brațe. Din păcate, de-a lungul timpului, vedeta a avut experiențe extrem de triste: două sarcini extrauterine, din cauza cărora a ajuns de urgență la spital.

Drama neștiută a Andreei Marin. A avut două sarcini extrauterine

Vedeta a povestit despre momentele de cumpănă prin care a trecut, dând detalii dureroase în cartea sa, 'Prețuiește viața', despre ambele sarcini pierdute.
Prima sarcină extrauterină s-a produs în vremea în care Andreea încă nu începuse aventura 'Surprize, surprize' și prezenta principalul jurnal de știri la TVR.

'Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. «Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie. » «Şi dacă nu?!», am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. «Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă»', a povestit Andreea despre prima expriență dureroasă a unei sarcini dureroase.

Cu câțiva ani înainte de a rămâne însărcinată cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, istoria s-a repetat.

'Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă', a mărturisit Andreea Marin.

Andreea MarinAndreea Marin

Foto: VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton