Ce a pățit Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, într-un hotel din Turcia: "Au venit în cameră și..."

 Laciu Andreea
.

Daniela Iliescu a profitat de faptul că are puțin timp liber la dispoziție și a plecat în Turcia. Iubita lui Culiță Sterp i-a ținut la curent pe fanii ei printr-un vlog de pe Youtube. După ce și-a deschis propria afacere cu haine, a mers în Istanbul să participe la un eveniment de profil, unde a studiat cele mai noi trenduri de pe piața de haine pentru copii. A fost însoțită de o prietenă bună, dar cele două au avut parte de un incident neplăcut la hotel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Logodnica lui Culiță Sterp s-a bucurat să aibă parte de câteva zile doar pentru ea. Și-a luat o prietenă bună alături de ea și a plecat în Turcia. Extrem de entuziasmată de această ocazie, Daniela Iliescu a filmat toată această experiență și a postat un vlog pe Youtube în care le-a povestit și fanilor tot ce s-a întâmplat în zilele în care a fost plecată.

daniela-iliescu-1daniela-iliescu-1

Ce a pățit Daniela Iliescu într-un hotel din Turcia

Iubita lui Culiță Sterp s-a dus să se cazeze la hotel, împreună cu prietena ei. Însă, la recepție au avut parte de necazuri. După ce li s-a cerut să achite o sumă de bani în cash, pe care este nu o aveau la dispoziție, angajații au luat o decizie radicală și total neașteptată. Din fericire pentru Daniela Iliescu, situația s-a rezolvat a doua zi de dimineață, datorită managerului.

„Nu știu dacă ați mai întâlnit… Eu nu am mai întâlnit așa ceva. Aseară, ne cereau un depozit la recepție și nu am avut cash. Ne-au zis că preferă cash și nu acceptau decât un tip de carduri și le-am zis că nu aveam. Asta era pentru mini bar. Le-am zis că nu avem și după ce am făcut check-in-ul, au venit în cameră și ne-au închis mini barul cu lacăt.

Citește și: Cum au fost surprinse mama Geta și Daniela Iliescu la ziua lui Culiță Sterp, după ce au recunoscut că nu se înțeleg foarte bine: „Ciocnim noi'

Citește și: Ce restricții i-a impus tatăl iordanian lui Denise Rifai, în adolescență: „Nu aveam voie să am un iubit. M-am simţit atât de umilită când…' / EXCLUSIV

Citește și: Culiță Sterp a împlinit 30 de ani. Ce mesaj i-a transmis logodnica lui, Daniela Iliescu: „Nu ți-am spus până acum, dar…'

Citește și: Cum arată acum Costel Busuioc. Pavarotti din Carpați este de nerecunoscut, la 48 de ani

Asta nu am mai văzut până acum în viața mea. Dar au fost super drăguți. A venit managerul în dimineața asta, că a auzit că ne-am plâns de chestia asta și s-a oferit să ne deblocheze mini barul și să ne ajute, ne-a făcut și upgrade la cameră. A fost super amuzant și am vrut să vă întreb dacă ați mai pățit așa ceva”, a povestit Daniela Iliescu, pe contul ei de Youtube.

De ce boală suferă logodnica lui Culiță Sterp

Pe contul său de Instagram, Daniela Iliescu a povestit mai demult că suferă de poliartrită. Acest diagnostic l-a primit în urmă cu mai mulți ani. Atunci când se afla în SUA, aceasta a început să se confunte cu unele simptome. Din această cauză, a căutat să facă o serie de investigații medicale.

„Când locuiam în America, am început să mă trezesc cu dureri de mâini. De multe ori nu puteam închide pumnul și credeam că e de la sala. Dar cu timpul nu a trecut și am hotărât să investighez. În sarcina boala stagnează, teoretic ar trebui să nu mai ai dureri, dar la mine au existat. Depinde de fiecare. Acum sunt mai bine’, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton