Narcisa Suciu a rămas orfană de mamă la 17 ani. Ulterior, ea a fost la un pas de moarte: ”Mi-a salvat viața”

 Calin Maria Bianca
.

Narcisa Suciu, despre dramele vieții ei. A rămas orfană la 17 ani și a fost la un pas de moarte. Este cunoscută de toată lumea pentru vocea ei și succesul avut de-a lungul anilor. Cu toate astea, nu sunt deloc mulți cei care știu detalii din viața ei privată. Atunci când vine vorba de trecut, Narcisa Suciu vorbește cu durere, dor și lacrimi în ochi, toate în același timp. Iată prin ce evenimente tragice a trecut, dar și cum a fost salvată de la moarte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Suciu este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și vorbește cu optimism despre viața ei. Totuși, are un trecut destul de tumultuos din mai multe puncte de vedere. S-a mutat în Finlanda pentru un nou început și a reușit să se acomodeze foarte bine. Cu toate astea, nu poate spune că nu-i este dor de România, motiv pentru care vine destul de des în țară.

suciu-9suciu-9

Și-a lăsat durerile, trecutul și momentele grele din viață în spate, dorindu-și să se bucure de viața pe care o are. Totuși, nu poate uita nici măcar o secundă prin ce a trecut de-a lungul anilor. A rămas orfană de mamă la vârsta de 17 ani, iar la 24 de ambii părinți fiindcă în cele din urmă s-a stins și tatăl ei. Cu toate astea, a fost în continuare puternică, inclusiv când medicii i-au spus că este la un pas de moarte și șansele de a o salva sunt foarte mici.

Citește și: Ce relație are Narcisa Suciu cu Ștefan Hrușcă:„Nu mă suportă'

Citește și: Cum se simte Narcisa Suciu după ce a fost operată de urgență:„Medicii mi-au și spus că…'

Citește și: Monica Anghel a dat mâna cu Papa Francisc, la Vatican:”Momente unice. Mă înclin cu respect”

Citește și: Carmen Brumă a spulberat cel mai popular mit despre slăbit:”Nu este despre ce să mâncam…”

Narcisa Suciu, despre dramele vieții ei. A rămas orfană de mamă când avea doar 17 ani

A scăpat cu viață după ce medicii i-au spus că sunt șanse minore de a mai fi salvată, iar asta a făcut-o să creadă ce părinții ei sunt fără dar și poate îngerii ei păzitori. Mama artistei a murit pe când ea avea doar 17 ani. Era bolnavă de cancer și nimeni nu a putut face nimic pentru ea pe vremea aceea. Plecarea celei care i-a dat viață a însemnat o durere uriașă pentru Narcisa Suciu, astfel că și acum vorbește cu greu despre momentul tragic.

„Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea a murit când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani. Cancer. Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima. Era foarte harnică.', a povestit Narcisa Suciu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Tatăl Narcisei Suciu a murit când artista avea 24 de ani

De-a lungul vieții, Narcisa Suciu a trecut prin numeroase drame. Moartea mamei sale a fost cea care a marcat-o pentru tot restul vieții, însă din nefericire, nu a fost singurul moment tragic de până acum. La 24 de ani, și tatăl artistei a plecat din această lume, rămânând orfană de ambii părinți. A continuat să își ascundă durerea și să fie puternică, așa cum este azi.

'Mama era internată la Oradea unde aveam rude medici. Era un weekend cu cerc profesoral, aveam liber de la școală și am zis că e perfect să merg la Oradea. Tata mi-a zis: „nu cred că e cazul să te duci. Cheltui bani, mai bine nu mergi'. Am ieșit cu o colegă în oraș. Sâmbătă am intrat în bucătărie și l-am văzut pe tata stând așa (n.r pe gânduri) și i-am zis că el are sigur o problemă. Am plecat la un coleg de clasă și am stat la ei. Cred că nu l-am iertat niciodată', a mai povestit Narcisa Suciu.

Pierderile Narcisei Suciu nu s-au oprit însă aici. Viața i-a mai dat o palmă în urmă cu mai mulți ani, când fratele ei a murit. Era sprijinul ei și prezenșa masculină alături de care era mereu în siguranță, astfel că durerea a fost imensă.

Ciroză hepatică. Eu aveam spectacol la Brăila și m-am trezit la 6 să plec spre Sibiu. Medicul lui m-a sunat la 6 și ceva și mi-a zis (n.r că a decedat). Noi am avut o relație foarte apropiată. El a locuit cu mine după ce am născut-o pe Daria și m-a ajutat să o cresc. Ne certasem și nu mai vorbeam de vreo 2 ani. Este un regret undeva', a povestit Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu a fost la un pas de moarte

Momentele de cumpănă din viața artistei nu se rezumă doar la pierderile celor dragi. Narcisa Suciu a povestit cum a fost la un pas de moarte din cauza apendicelui. O complicație a dus-o pe artistă pe mâinile medicilor de urgență, care atunci când au văzut-o, nu i-au dat multe șanse la viață. Din fericire, au reușit să îi salveze viața, astfel că azi privește mai optimistă ca niciodată.

Apendicita. Eram în excursie la Polul Nord, am simțit dureri, dar am crezut că e de la stat prea mult în mașină. Am mers și am cântat apoi la București, mi-a fost rău, iar luni când am ajuns la medic, mi-a zis medicul: „Ați venit foarte târziu si sperăm să ne iasă!'. Mi-a salvat viața, o să rămână parte din istoria mea. I-am zis, daca eu vreodată o să îmi văd nepoții, ți se datorează și ție, așa că poți să îmi ceri orice', a mai povestit Narcisa Suciu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton