Pique, filmat alături de noua iubită, înainte să se despartă oficial de Shakira. Imaginile care l-au dat de gol

 Laciu Andreea
.

Gerard Pique are parte de probleme grave, după ce a fost dat de gol! Când Shakira și tatăl copiilor ei au anunțat printr-un comunicat oficial că se despart după 12 ani de relație, o lume întreagă a fost șocată. Apăruse deja zvonul care susținea că fotbalistul și-a înșelat partenera de viață cu o iubită tinerică, dar nu s-a confirmat acest lucru, cel puțin până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-adevăr, Pique și Clara Chia Marti, studenta cu care se iubește în prezent, s-au afișat împreună la scurt timp după ce Shakira a confirmat despărțirea. Cu toate acestea, au apărut acum dovezi care confirmă zvonurile despre infidelitatea fotbalistului. Se pare că acesta a fost filmat împreună cu actuala sa iubită cu mult înainte să se anunțe separarea lui Gerard Pique de Shakira.

shakira-shakira-

Shakira ar fi fost înșelată de Pique

Se pare că fotbalistul, în vârstă de 35 de ani, a înșelat-o pe Shakira, în vârstă de 45 de ani, cu mult înainte să admită despărțirea lor în mod oficial. În luna iunie a acestui an, cei doi au șocat pe toată lumea după ce au anunțat că pun capăt unei relații de 12 ani. Cu atât mai mult cu cât Shakira și Gerard Pique au împreună și doi copii minunați.

La scurt timp după ce artista a postat comunicatul de presă, au apărut și primele zvonuri legate de infidelitatea sportivului. Conform informațiilor publicate la acel moment, se pare că povestea lui de dragoste cu mama copiilor săi scârțâia deja de ceva vreme. Mai mult decât atât, Pique chiar ar fi locuit în realitate singur, într-un apartament separat.

Citește și: Shakira, primele declarații despre surferul alături de care a fost fotografiată, după despărțirea de Pique: „Momentul vulnerabil prin care trec…”

Citește și: Cine a fost Mița Biciclista. Se spune că Regele Ferdinand i-a dăruit celebra casă din Piața Amzei

Citește și: De ce a plâns Pique când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț: „Nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi'

Citește și: Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani. Iris și-a petrecut prima aniversare fără tatăl ei

Au apărut primele dovezi despre infidelitatea fotbalistului

După ce s-a despărțit de Shakira, a durat doar câteva luni până să se afișeze în mod oficial cu noua lui iubită. Clara Chia Marti este o tânără studentă și lucrează chiar pentru Kosmos, una dintre companiile deținute de iubitul ei, informează Sport.ro. Până zilele acestea, nu au existat dovezi care să demonstreze că Shakira a fost înșelată, dar acum au început să iasă la iveală niște imagini care îl încriminează pe Pique.

Publicația ESS24 Espana a făcut public un clip în care apare Gerard Pique în timpul unui interviu realizat prin videocall. Până aici, nimic bizar. Însă, înregistrarea a avut loc în data de 15 august 2021, adică mai devreme cu mai bine de un an înainte ca Pique și Shakira să anunțe oficial că se despart, iar în spatele lui apare chiar actuala iubită. Se vede clar cum Clara Chia, studenta tinerică, se află în locuința fotbalistului.

Tânăra trece prin spatele fotbalistului în timpul acelui interviu. Câteva clipe mai târziu, se vede în spate și fostul său coechiper, Riqui Puig. S-a spus că este chiar cel care i-a făcut cunoștință lui Pique cu Clara Chia. Jurnaliștii au încercat să obțină o reacție din partea fostului iubit al Shakirei, dar Gerard a refuzat să facă orice fel de comentariu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton