Ce a făcut Răzvan Fodor cu premiul de la Asia Express! Artistul a avut cheltuieli neașteptate: "Am plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok"

 Dumba Gabriela
.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul trei al aventurii Asia Express și s-au întors în România cu premiul de 30.000 de euro și cu o experiență pe măsură. Mulți i-au invidiat pentru acești bani, însă Fodor susține că nu există o sumă care să justifice ce au trăit ei acolo timp de două luni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt acei bani, ți se răspunde: ‘Dar ce înseamnă bani pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?. E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro. Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă…', a spus Răzvan Fodor pentru life.ro.

Participarea la Asia Express i-a făcut și mai populari decât erau, așa că la întoarcerea în țară au fost cooptați de mai multe branduri pentru a le împrumuta imaginea. Pe bani mulți, desigur. Mii de euro au câștigat atât Fodor, cât și Bontea în urma reclamelor pe care le-au făcut în aceste câteva luni care au trecut de la întoarcerea lor din Asia.

Irina-si-Razvan-Fodor-si-fetitaIrina-si-Razvan-Fodor-si-fetita

Răzvan Fodor visează să plece cu familia în vacanță

După experiența din concurs, cu siguranță cei doi concurenți au nevoie de o vacanță lungă, în care să nu mai facă autostopul, să doarmă în condiții decente și, cu siguranță, să nu mai mănânce specialități asiatice…

„Nu sunt nici bani puțini, nici mulți. Sunt buni pentru această perioadă, că nici nu știm ce urmează. Dacă vine timp de pace, plec în vacanță„, a povestit Fodor la Antena Stars.

Dacă vine timp de război și stăm în casă îi băgam în făină, apă„, a mai comentat Fodor, cu umorul care-l caracterizează.

Citește și:

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, primele reacții după ce au câștigat Asia Express. Au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro: 'Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă'

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, șocați de experiența trăită la Asia Express. Cel mai mult i-au impresionat localnicii: „Eu nu am niciun cunoscut care ar proceda în felul ăsta”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton