Răsturnare de situație în scandalul Emily Burghelea – Acces Direct! Martorul s-a întors împotriva ei: “Emily m-a rugat să o susțin. Am crezut ceea ce mi-a spus, fără să ascult și celelalte părți”

 Dana Enache
.

Scandalul dintre fosta asistentă Emily Burghelea și Acces Direct a ajuns cel mai fierbinte subiect al momentului. Dacă, în cursul zilei de ieri, a apărut un martor care a susținut spusele Emilianei, potrivit cărora Vulpița ar fi fost bătută de soțul ei, Viorel Stegaru, iată că, azi, martorul a făcut lumină și și-a schimbat declarațiile.

Andra Constantin este cea care a susținut-o în cursul zilei de ieri pe Emily. Surpriză, însă! În cursul zilei de azi, semn că noaptea e un sfetnic bun, tânăra s-a răzgândit privind cele declarate. Se pare că, în această perioadă, Andra Constantin a vorbit și cu Vulpița, și cu membrii redacției Access Direct, și a început să creadă că adevărul este altul decât cel pe care l-a crezut initial: „Nu vreau să fiu implicată în acest scandal, pentru că eu și Emily nu am fost de față când chipurile ar fi bătut-o (n.r. Viorel Stegaru pe Vulpița). Viorel a spus foarte clar că nu a dat în ea, că sunt doar speculații, iar ei când se ceartă se acuză unul pe celălalt. Emily m-a rugat foarte tare să o ajut, am avut încredere în ceea ce a spus, deși ar fi trebui să ascult și părerea jurnaliștilor (n.r. de la Acces Direct). Ulterior am ascultat-o, fără să fiu influențată. Este opinia mea și îmi asum faptul că nu am fost influențată de către jurnaliștii de la Acces Direct. Retrag absolut toate declarațiile de dinainte. Menționez că am dovezi cum că soții Stegaru, în preajma mea și în preajma familiei care a fost invitată în platou, au râs, au glumit și, de cele mai multe ori, se evitau ca să nu se certe. Am ascultat toate părțile, și pe Emily, și pe soții Stegaru, și jurnaliștii și am ajuns la concluzia că, deși ei se ciondănesc, nu au existat semne de violență. Veronica s-ar fi accidentat cu telefonul mobil. Am înțeles că se certau pe telefonul mobil și că s-a lovit', a declarat Andra, pentru VIVA!

Tânăra a întărit ideea că a făcut primele declarații știind doar adevărul Emilianei și nu și al celeilalte părți implicate. Mai mult, întărește ideea potrivit căreia și Vulpița tinde să exagereze, uneori, în lucrurile pe care le spune:

„Reiterez că Emily m-a rugat să o susțin. Am crezut ceea ce mi-a spus, fără să ascult și celelalte părți. La impuls am crezut, chiar am crezut. Am fost contactată, fără să fiu influențată, mi s-a explicat  frumos: ‚uite cum stă treaba…, am ascultat și afirmațiile celor doi soți și am ajuns la concluzia că cei doi nu s-au înjurat, nu s-au bătut, ba chiar râdeau, glumeau, iar dacă nu se înțelegeau bine, preferau să se evite. Veronica și Viorel se ciondănesc, se ceartă, se tachinează. Și ei au declarat că se ciondănesc. Cât despre vânătâi, Veronica a spus că ‘mie așa îmi place, să mă plâng eu așa, dar nu dă în mine, am spus și la Acces Direct. S-a lovit cu telefonul mobil, când se certa cu Viorel, că îl avea în mână', ne-a mai spus Andra.

În cursul zilei de marți, Andra a postat și un videoclip pe Youtube, în care își arăta susținerea față de Emiliana, dar ulterior l-a șters. Acum, a explicat și decizia pe care a luat-o: Menționez ca nu mi-a șters Acces Direct clipurile și nu m-au amenințat, ba chiar mi-au oferit libertatea de a vorbi și am ajuns la concluzia că informațiile potrivit cărora Veronica fost bătută sunt false!'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton