Ștefania a povestit totul despre nunta cu Speak: "Vreau să fie în genul american, cu invitaţi într-o grădină". Când va avea loc marele eveniment

 Cica Cristina
.

Ștefania a fost cerută în căsătorie într-un mod emoționant, chiar la Asia Express. Speak s-a pus în genunchi și a adresat întrebarea la care, evident, a primit un răspuns afirmativ! Acum, vedeta face noi declarații cu privire la nunta care ar urma să aibă loc anul viitor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Coronvirusul le-a încurcat puțin planurile, astfel că Speak și Ștefania au fost nevoiți să mai amâne puțin nunta. După spusele Ștefaniei, evenimentul ar urma să aibă loc vara viitoare, în cazul în care nu mai survine niciun alt impediment între timp.

De asemenea, Ștefania a dezvăluit și câteva detalii cu privire la modul în care și-ar dori să arate totul, mai ales că Speak a declarat deja că va lăsa organizarea în mâinile ei. Ștefania a precizat că și-ar dori ca nunta să aibă loc la un castel sau…în grădină, în stil american.

Citește și: Augustin Viziru a devenit tătic pentru prima dată.Primele imagini cu bebelușul

Vara viitoare sigur va fi dacă nu se va mai întâmpla vreun coronavirus. Vreau să fie într-o locaţie din asta, castel, ori în genul nuntă americană cu invitaţi într-o grădină„, a spus Ștefania, potrivit observatornews.ro.

Între timp, grație show-ului Asia Express, care i-a adus faima, Ștefania se bucură de succes, detronând influenceri mari din țară și nu numai: „Nu pot să îţi descriu în cuvinte sentimentul pe care l-am trăit în momentul în care am văzut că sunt locul 1. Și un loc destul de bun, foarte bun pe lume. 600, cred„. A ajuns la un milion de followeri pe Instagram și acum se pregătește să lanseze propriul ei brand de costume de baie,

Ștefania, cerută în căsătorie la Asia Express

Reamintim că Ștefania a spus DA, chiar la Asia Express, în aventura vieții ei. Speak a explicat cum a pus totul la cale, chiar înainte de a pleca din țară, dat fiind că și-a dorit încă de la început să fie o cerere unică.

Citește și: Aylin Cadir, partenera lui Ovidiu Danci de la Dansez pentru tine, mesaj emoționant după moartea lui.S-au văzut înainte cu puțin timp ca balerinul să moară: 'O să ne fie dor'

‘Eu m-am gândit la ideea asta chiar când am semnat contractul. Eu voiam să dau inelul când vom ieși din show, doar că nu se lipea momentul. Nu s-a schimbat nimic în rău în relația noastră. Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi. Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, va depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult’, a declarat Speak la XNS.

Ștefania a acceptat extrem de emoționată, iar acum are o nuntă de organizat: „E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt Ștefania să se ocupe. O las pe  ea să organizeze’, a declarat artistul.

Speak-și-stefania-1Speak-și-stefania-1

Sursa foto: Instagram

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații despre împăcarea cu Alex Bodi:„Face ce face, tot la mine se întoarce!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton