Câte kilograme a slăbit Alex Delea la Survivor: "Corpul meu are un șoc..."

 Raiciu Adriana
.

Câte kilograme a slăbit Alex Delea la Survivor. Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, s-a întors în țară cu trofeul, dar și cu premiul cel mare. La puțin timp după ce a revenit și s-a întâlnit cu cei dragi, după o perioadă de 20 de săptămâni în care a stat în junglă, a oferit și primul interviu despre experiența trăită în ultima perioadă. Iată declarațiile făcute de acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Câte kilograme a slăbit Alex Delea la Survivor. În urmă cu doar câteva zile, Faimoșii și Războinicii s-au întors din Republica Dominicană, acolo unde au avut parte de aventura vieții lor. La aeroport, aceștia au fost așteptați de familie, oamenii apropiați, dar și de fani. La puțin timp după întoarcerea în țară, Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a oferit și un interviu despre experiența trăită în ultima perioadă. Iată declarațiile acestuia!

alex-delea-1alex-delea-1

Citește și: Ce a pățit Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor 2022:„L-am pierdut în câteva ore, înnebunesc’

Citește și: Ce va face Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor:'E momentul să…'

Citește și: Adela Popescu, despre felul în care Radu Vâlcan pune la punct concurenții, la Insula Iubirii:'În postura asta de lup moralist…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată în plin divorț:’Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia, nici de…’

Câte kilograme a slăbit Alex Delea la Survivor

Câte kilograme a slăbit Alex Delea la Survivor. Învingătorul Survivor România a oferit primul interviu despre ultimele 20 de săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Printre altele, acesta a precizat că a slăbit aproximativ 10 kilograme după toată această experiență.

Totodată, se pare că doarme din în ce mai puțin și mănânca la fel de puțin, fiind obișnuit cu programul pe care îl avea la Survivor.

De când am venit, n-am avut timp nici să mă cântăresc. Tot ce ştiu este că am slăbit 10 kg, dar cred că acum am slăbit mai mult. De când s-a terminat competiţia, dorm foarte puţin. Pot spune că îmi este dor de competiţie fiindcă acolo dormeam foarte mult şi mâncam, mâncam cocos non-stop. Mănânc foarte puţin în momentul de faţă, nu ştiu de ce se întâmplă asta. Corpul meu are un şoc foarte mare„, a spus Delea, potrivit Click.

Din fericire, concurentul din echipa Războinicilor se pare că nu s-a ales cu niciun fel de accidentare pe toată durata concursului.

Spre norocul meu, nu am avut nici o accidentare şi nici o problemă de sănătate. Frica mea cea mai mare pe care o aveam când am mers la Survivor era că mă accidentez. Eu mergeam foarte mult la sală, luam vitamine, era o rutină normală pentru mine.

Stopând tot dintr-o dată, de la şase mese la nici o masă pe zi, de la atât de multe vitamine şi minerale luate în fiecare zi la zero, mi-a fost frică să nu cedez din punct de vedere muscular, dar am avut norocul să trec prin toate etapele fără nici o accidentare. Am ieşit pe picioarele mele, sănătos 100%„, a spus Alex Delea, potrivit sursei citate anterior.

Ce va face Alex Delea cu banii câștigați la Survivor

În încheiere, Alex Delea a mai vorbit și despre ceea ce are de gând să facă cu banii câștigați la Survivor. Fiind vorba de o sumă atât de mare și greu câștigată, tânărul vrea să fie atent la ivestițiile pe care o să le facă.

Încă nu. Normal, este o sumă enormă şi foarte importantă pentru mine, numai că suma aceasta dacă o câştigi în felul în care a fost câştigată, după atâtea luni de chin şi de tot ce s-a întâmplat acolo, te face să preţuieşti lucrurile foarte mult. Eu când am intrat în Consiliul live şi am văzut trofeul, mi-au ieşit ochii din cap: „Doamne, pentru ăsta am venit aici, pentru ăsta am îndurat foame, frig, ploi'. E incredibil„, a încheiat acesta.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton