HUAWEI WATCH GT 3 Pro – cel mai cool accesoriu pentru persoanele care vor să aibă un stil de viață sănătos

 advertising.ringier
.

Cel mai nou model de ceas inteligent de la Huawei se remarcă din prima clipă atât prin inovație, cât și prin estetica elegantă. Este cel mai cool accesoriu pentru cei care își doresc un stil de viață sănătos, dar și pentru cei pasionați de gadget-uri utile. Poate deveni simultan și un detaliu atractiv care completează orice ținută, transformând-o rapid într-una de-a dreptul perfectă.

Ideea de wellness awarness' (conștientizarea stării de bine) a devenit un aspect tot mai important în ultimii ani, în viața oamenilor moderni, dar și a celor care încearcă să repare greșelile trecutului și să țină pasul cu vremurile actuale. 

Acum poți avea grijă de sănătatea ta într-un mod util și eficient, în timp ce porți și un accesoriu deosebit de elegant, cu un design care atrage oricând toate privirile.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro – cel mai cool accesoriu al momentului

Ceasul HUAWEI WATCH GT 3 Pro se face imediat remarcat, atât din punct de vedere estetic, cât și din punctul de vedere al specificațiilor tehnice. Este un gadget potrivit pentru orice ținută, 24 de ore din 24, dar și deosebit de util pentru cei care vor să își mențină starea de bine și pe cea de sănătate.

Designul elegant al ceasului este la fel de impresionant în ambele variante în care este disponibil: din titan și din ceramică. Amândouă vin la pachet cu tehnologiile aflate pentru prima dată pe un ceas GT Series, precum: analiza EKG, rezistența la scufundări însoțită de programul special de antrenament pentru acestea și autonomia îndelungată a bateriei de 14 zile.

Aceste funcții premium, precum și îmbinarea inovatoare dintre estetică și tehnologie, precum și cea dintre design și performanță, te ajută să îți păstrezi organismul sănătos și să fii cea mai bună versiune a ta, oriunde și oricând. 

Dacă practici sporturi de performanță, acum poți face asta sub o monitorizare precisă și mult mai simplă a sănătății tale, precum și a rezistenței la scufundări. Programul special pentru această activitate te ajută să te bucuri de minunile naturii, în timp ce porți un ceas ce poate fi și accesoriu pentru o rochie de seară sau un costum elegant. 

Nu trebuie să mai arunci banii pe mai multe gadgeturi, ci faci economie cu cele două variante surprinzătoare ale noului ceas HUAWEI WATCH GT 3 Pro. 

Sunt create din ceramică și titan, remarcându-se prin combinația ideală dintre design și performanță. Ceasurile vin echipate cu o nouă interfață, un ecran mare mult mai clar, o baterie puternică ce dispune de o autonomie de până la 14 zile, precum și cu încărcare rapidă wireless.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro este construit din materiale de cea mai înaltă calitate și este gândit pentru ca tu să te bucuri de o experiență unică! Poți alege dintr-o gamă largă de teme pentru fundal, așa că este și un accesoriu ușor de customizat.

Huawei își dorește să ofere constant o experiență de utilizare cât mai bună, așa că noile modele pentru femei și pentru bărbați au o grosime totală redusă în comparație cu modelele anterioare. Astfel, confortul și calitatea s-au ridicat la niște standarde și mai înalte decât cele ale generațiilor mai vechi. 

Distrează-te pe cinste cu noul smartwatch Huawei!

Cu noul smartwatch la încheietura mâinii iei cu tine oricând și oriunde numeroase aplicații pentru antrenament, jocuri, dar și aplicații de divertisment. Așa te poți distra și poți ține legătura cu prietenii, în timp ce îți monitorizezi starea de sănătate. Încărcarea wireless, precum și viteza de încărcare cu 30% mai mare în comparație cu WATCH GT 2 Pro oferă rapiditate și ușurință la încărcare atunci când utilizatorii sunt în mișcare.

Modurile de antrenament variază de la golf la schi și la antrenament liber, astfel că HUAWEI WATCH GT 3 Pro ține mereu pasul, indiferent de preferințele tale. Datorită spațiului de stocare generos și redării muzicii prin Bluetooth, poți asculta playlist-ul de antrenament oricând și oriunde. Pentru că sportul rămâne o activitate socială, acum poți să îți partajezi antrenamentele cu prietenii, dar și să îi inviți să ți se alăture.

Te pregătești pentru vară și vrei să încerci pentru prima dată să faci scufundări? Una dintre cele mai interesante funcții ale noului HUAWEI WATCH GT 3 Pro este rezistența la apă. Ceasul poat suporta scufundări în apndee de până la 30 de metri adâncime. Este ușor de folosit chiar și de către scufundătorii începători.

Specialiștii Huawei s-au gândit și la doamne și domnișoare, care au nevoie de ajutor în perioada ciclului menstrual. Așadar, HUAWEI WATCH GT 3 Pro dispune și de o funcție de gestionare a ciclului menstrual, care ține evidența ciclului și le amintește utilizatoarelor în prealabil, pentru a nu fi niciodată luate pe nepregătite. 

Cum poți precomanda noile variante HUAWEI WATCH GT 3?

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, varianta pentru femei este disponibil pentru precomandă din data de 18 mai, la prețul recomandat de 2199 lei pentru modelul Silver, brățara de piele și la prețul de 2699 lei pentru modelul Shallow Gold, brățara din ceramică).

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition, varianta pentru bărbați, va fi disponibil la prețul recomandat de 1899 lei pentru modelul Classic Edition, brățara de piele / Active Editon, brățara de silicon și la prețul recomandat de 2399 lei pentru modelul Elite Edition, brățara din titan.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton