Rey, la un pas să-l bată pe Alex, la Insula Iubirii: "Ești nesimțit în toată firea, ești prost"

 Dumba Gabriela
.

Rey a fost la un pas să-l bată pe Alex la Insula Iubirii. Concurenții au avut un conflict de proporții pe Insula Iubirii și nu din cauza unei ispite, cum se poate crede, ci s-au certat pe mâncare. Rey a fost cel care l-a jignit pe Alex, spre uimirea ispitelor și a celorlalți băieți, care asistau la scandal ca la o piesă de teatru ce stă să devină un meci de box.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rey l-a jignit pe Alex și a fost la un pas „să-l pocnească”, așa cum s-au explimat ceilalți băieți care au asistat la scandal. În tot acest timp, Alex l-a rugat să nu-i mai vorbească urât, însă odată pornit, Rey s-a calmat cu greu.

1234-11234-1

De ce au intrat în scandal Rey și Alex la Insula Iubirii

Un scandal uriaș a avut loc în casa băieților de la Insula Iubirii, asta după ce Alex ar fi început o caserolă de mâncare, dar nu ar fi consumat-o, astfel că a aruncat-o la gunoi. Enervat peste măsură de gestul său, Rey a izbucnit și i-a adresat cuvinte dure.

„Nu te supăra, dar ești un nesimțit. Să arunci mâncarea, noi ne străduim să împărțim mâncarea la toți, tu o arunci', îi spune Rey.

„Trei cartofi mai erau', spune Alex.

„Noi nu știm cum să împărțim mâncarea și tu o arunci, tu ești nesimțit în toată firea, ești prost', spune Rey.

„Nu mă mai jigni sau să mă faci tu nesimțit că nu am venit aici să mă jignești', îi spune Alex.

„Nu mă atinge, te jignesc când vreau eu de acum înainte', îi mai spune Rey.

Citește și: De ce a ales Anca Țurcașiu să devină vegetariană: „Mi-am dat seama că…’

Citește și: Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră: Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu: Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare’/ EXCLUSIV

Ce i-a spus Alex lui Rey în timp ce se certau la Insula Iubirii

Alex i-a afirmat lui Rey că are ceva personal cu el încă de la începutul competiției, deoarece se pare că el a încercat să-l atace chiar și înainte de a începe filmările pe Insula Iubirii.

Alex consideră că Rey nu îl suportă din cu totul alte motive și se leagă de tot felul de lucruri pentru a-l putea ataca.

La rândul său, Alex a ținut să-i ceară explicii lui Rey pentru felul în care a acționat și pentru că a fost agresiv verbal și l-a jignit spunându-i că nu e bărbat.

„Ce e cu spectacolul ăsta gratuit?', spune Alex. „Ce spectacol? Dacă vrei să-ți regizez un moment ți-l fac pe față', îi răspunde Rey. „Ce ai cu mine? Ce te deranjează pe tine', întreabă Alex.

„În primul rând, în fața mea tu nu ești bărbat', îi spune Rey.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton