Cătălin Scărlătescu a împlinit 49 de ani! Cum a sărbătorit și ce mesaje a primit de la Bontea și Dumitrescu

 Dumitrache Medeea
.

Cătălin Scărlătescu a împlinit vârsta de 49 de ani și își sărbătorește ziua de naștere în Mykonos. Bucătarul a primit o mulțime de mesaje pe conturile sociale. Cele mai speciale au fost scrise de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu a plecat cu câteva zile în urmă în Grecia pentru a-și sărbători ziua de naștere. Celebrul bucătar a împlinit 49 de ani și a primit o mulțime de urări pe Instagram!

scarlatescu1scarlatescu1

Cătălin Scărlătescu a împlinit 49 de ani

Cătălin Scărlătescu se bucură de momente de relaxare în Mykonos, locație în care a ales să-și sărbătorească ziua de naștere.

Bucătarul împărtășește cu fanii lui experiențele pe care le trăiește în Grecia, dar, bineînțeles, și ce preparate alese mănâncă.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă sora lui Cătălin Scărlătescu:

Citește și: Arma secretă a lui Cătălin Scărlătescu pentru a cuceri femeile:

Citește și: Adevărul despre sărutul dintre Albert și Maria, de la Survivor:

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Zanni, după Survivor:

Cu ocazia zilei sale de naștere, mai multe celebrități de la noi i-au lăsat mesaje cu urări, însă cele mai remarcabile au fost ale lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Cine n-are un Cătălin, să-și găsească neapărat! Îți poate scoate peri albi (după cum se și vede), dar e prietenul ăla pe care te poți baza întotdeauna! La multi ani, @chef_catalin_scarlatescu Ți-am pregătit un buchet de leuștean ?', a scris Sorin Bontea.

La mulți ani, Cătălin aka Regele Scoicilor, Președintele Bucătarilor din Calea Lactee, Cheful Chefilor, cel mai bun bucătar român în viață, Barajul Vidraru, Arcul de Triumf, Casa Poporului, Patrimoniu Unesco, Inventatorul Suprem! Tot binele din lume, omule', a fost mesajul lui Florin Dumitrescu.

Și soțul Addei, Cătălin Rizea, i-a făcut o urare celebrului bucătar: „La mulți ani, iubire!!! Să fii sănătos, iubit și să rămâi mereu așa om frumos cu inimă mare!'

De ce nu s-a căsătorit Cătălin Scărlătescu până acum

Cătălin Scărlătescu nu s-a căsătorit până acum, iar mulți se întreabă care este motivul. Să fie oare ghinion în dragoste? Carmen, sora bucătarului, a oferit o explicație în ceea ce privește motivul pentru care fratele ei nu s-a căsătorit până acum.

Discuția asta de multe ori a trezit controverse. La modul că el de  exemplu mergem în vacanță, el e cu iubita și sunt și eu, că de obicei  mergem așa, eu sunt singura și el cu iubita și tot timpul el îmi dă mie mai multă atenție și ele tot timpul sunt geloase pe mine și eu tot timpul încerc să le explic’, a spus sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

În continuare, sora lui Cătălin Scărlătescu  a spus că femeile au nevoie de atenție și că nu acceptă să împartă iubirea bărbatului de lângă ele cu o altă femeie, fie ea chiar mamă sau soră. În plus, Carmen a spus că de multe ori se simte ciudat din cauza acestei situații și încearcă să le explice femeilor care trec prin viața lui Cătălin Scărlătescu că trebuie să se străduiască să câștige atenția acestuia.

Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție și oricare ar  fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție  toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora că  și cu mamele au fetele probleme. Eu mă simt ciudat de multe ori și eu  încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să  încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac’, a mai spus Carmen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton