Horoscop 21 iulie 2021. Probleme în dragoste pentru Săgetător

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 21 iulie 2021. Pentru Săgetător pot apărea anumite probleme în dragoste din cauza unor discuții amânate mult prea mult timp. Dacă ați fi clarificat la timp anumite neînțelegeri cu partenerul de viață acum situația era mult mai bună între voi. Resentimente și frustrări ies la iveală, dar cu calm și diplomație treceți peste!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 21 iulie 2021. Berbec

E mare agitație pe harta ta azi. Sunt multe dispute pe zona relațiilor, o să fii foarte teritorial azi. Trebuie să îți temperezi impulsurile în acest moment pentru că riști să faci crize de gelozie sau să fi mult prea agresiv și dominant. Până pe data de 16 august este posibil să ai parte de multe surprize datorită întâlnirii lui Venus cu Mercur.

Horoscop 21 iulie 2021. Taur

Sunteți foarte geloși pe orice. Problema Taurului azi ține de frica de finanțe, frica legată de ziua de mâine. Taurii se vor calma, în momentul în care găsesc soluție la această provocare. Trebuie să uiți de repararea trecutului și să te apleci spre pasiunile tale creative.

Horoscop 21 iulie 2021. Gemeni

Foarte bune decizii luate azi. Este important să consolidați zona relațiilor sociale, zona interacțiunii umane. Idei foarte bune, decizii foarte bune în ceea ce privește cariera. Trebuie să-ți îndrepți atenția spre locul de unde ai plecat în această perioadă.

Horoscop 21 iulie 2021. Rac

Azi sunteți extrem de impulsivi în relațiilor voastre. Ne așteptăm la conflicte ce sunt iscate din situații degeaba. Este o perioadă bună să-ți faci planuri, să pui în aplicare voucherele de vacanță și să te bucuri pe deplin de câteva clipe de relaxare.

Citește și: Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

Citește și: Bărbatul Leu – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Horoscop 21 iulie 2021. Leu

Ești bine susținut pe intuiție, ascensiune socială. Pavezi drumul pentru cariera ta, azi clarifici niște semne de întrebare privind un examen, o evaluare, un control și îți creezi niște alianțe puternice. Venus atrage oportunități financiare de partea ta și contul bancar va crește fără să-ți dai seama.

Horoscop 21 iulie 2021. Fecioară

Azi Fecioara este în mare formă. Se organizează, se mobilizează și va rezolva niște chestiuni legate de casă, imoblie, acte, documente care țin de casă și imobile. Este un moment în care tu iei decizii importante privind un loc de muncă sau o colaborare. Află ceea ce contează cel mai mult pentru tine și nu uita să-ți îndeplinești obiectivele pe care ți le-ai propus la începutul anului.

Horoscop 21 iulie 2021. Balanţă

Este un moment în care te afli la o răscruce legată de carieră, parteneriat, afaceri și relația ta. Dești pare un moment greu și dificil pentru tine, acum se face ordine, potrivit observatornews.ro. Viața ta se reașează, oricât de dureros pare. Ai nevoie să acorzi prioritate odihnei și eliberării.

Horoscop 21 iulie 2021. Scorpion

Iei niște decizii bune la serviciu, practic faci curățenie în jurul tău. Ai permis unor persoane să se infiltreze emoțional în jurul tău, până într-un punct în care te lipsesc de energie și te obosesc. Vei sta mai mult cu prietenii și este o perioadă extraordinară să cunoști oameni noi.

Horoscop 21 iulie 2021. Săgetător

Ai foarte multă intuiție, vizavi de relațiile tale, de relații intime, particulare. Ai să intuiești un loc vulnerabil, unde se află călcâiul lui Ahile în relația ta, și ai ocazia de a remedia această ocazie. Ai grijă la ofertele care ți se fac azi, să cumperi ceva, fie că e mașină sau că e casă. Nu sunt oneste aceste oferte.

Horoscop 21 iulie 2021. Capricorn

Faci o impresie foarte bună azi în întâlnirile sociale, discuții de grup, prezentare publică. Faci față cu brio, dar ai grijă în fața prietenilor pentru că s-ar putea să le dezvălui niște lucruri, să faci niște confesiuni care nu sunt necesare.

Horoscop 21 iulie 2021. Vărsător

Ai noroc la drumuri, călătorii. Bine aspectat pe asimilare de informații noi, pe studii, ai rezultate deosebite pe acest plan. Fii curajoasă și abordezi tot ceea ce te nemulțumește și să te îndepărtezi de lucrurile care nu îți aduc niciun beneficiu.

Horoscop 21 iulie 2021. Peşti

Foarte bine susținuți pe carieră, asensiune socială, și aveți o intuiție superbă. Aveți o intuiție foarte bună, față de cei din jur și comunicați foarte bine. Puteți să vă consolidați prezența la locul de muncă. Venus se apropie de Fecioară, iar acest lucru va aduce o doză de romantism în povestea ta de dragoste.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton