Cum arată Starlin, după ce a slăbit enorm, la Survivor: "Am încercat hainele și..."

 Mirea Roxana
.

În momentul în care a intrat în competiția Survivor România, Starlin avea câteva kilograme bune în plus. Totuși, asemenea multor concurenți, din cauza condițiilor grele din jungla din Republica Dominicană, Starlin a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Starlin s-a bucurat de admirația multor oameni la Survivor România. Fostul Războinic nu regretă că a participat la competiția difuzată de Kanal D, mai ales că s-a întors în România nu multe kilograme în minus. În momentul în care a început Survivor, Starlin avea mai multe kilograme în plus, însă, din cauza condițiilor grele din jungla din Republica Dominicană, fostul Războinic a reușit să slăbească 21 de kilograme.

s1-8s1-8

Recent, acesta a publicat o fotografie în care apare alături de Sorin Pușcașu, bunul lui prieten de la Survivor. Cei doi au îmbrăcat hainele pe care le-au purtat atunci când a început competiția. În acel moment, Starlin și-a dat seama cât de majoră este schimbarea și cât de mult a slăbit.

Citește și: Adevărul despre sărutul dintre Albert și Maria, de la Survivor:„Omul ăsta are ceva psihic'

citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Zanni, după Survivor:„De-asta șchiopătez'

Citește și: Drama lui Reghe, în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan:„Mama se luptă cu cancerul'

Citește și: Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă.Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Starlin a slăbit 21 de kilograme la Survivor

Starlin a rămas uimit de cât de largi îi sunt blugii cu care a intrat în competiția Survivor. Ce-i drept, diferența este vizibilă, iar fostul Războinic este mândru de faptul că a scăzut în greutate. Concurenții de la Survivor au dus o luptă pentru supravițuire în Republica Dominicană. Aceștia nu s-au luptat doar între ei, pe traseele sportive, dar și cu cel mai de temut inamic: foamea. Drept urmare, mai mulți concurenți s-au întors de la Survivor cu un număr important de kilograme în minus.

Acesta a fost cel mai greu moment de când am încercat hainele pentru prima dată după ce am intrat în competiție și cred că fața mea spune totul' a scris Starlin, în dreptul fotografiei în care apare alături de Sorin Pușcașu.

Starlin îl consideră pe Andrei câștigătorul Survivor

Mai mulți foști concurenți de la Survivor au mers în Republica Dominicană pentru a-și susține favoritul în marea finală. Starlin este unul dintre cei care a mers să-l susțină pe Andrei Dascălu. Chiar dacă cel care a câștigat Survivor România 2021 a fost Zanni, Starlin a spus, la întoarcerea în țară, că el îl consideră câștigător pe Andrei.  

Sunt o persoana care de obicei nu are emotii, dar azi am simtit emotii, cum toata lumea ni se adreseaza in aeroport, poze, autografe, si mai ales intr-o tara care nu este a mea. Cand am venit eu nu am zis nimic, voiam sa fiu cu familia, dar acum este toata lumea aici. Am fost intotdeauna cu Andrei, sunt cu Andrei, consider ca merita sa castige. Am vorbit cu el, aici nu castiga cine e mai bun sportiv, castiga cine a facut cea mai mare conexiune cu publicul. I-am spus inainte ca indiferent ce se intampla pentru mine el este castigatorul. Pentru mine si pentru mii, milioane de romani el este campionul adevarat. Consider ca a dat dovada de maturitate, chiar daca e unul dintre cei mai mici din competitie. Este un campion adevarat', a spus Starlin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton