Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani! Ce urare i-a făcut soția lui, Andra: ”La mulți ani, sufletul meu!”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani! Îndrăgitul prezentator TV este sărbătoritul zilei de astăzi! Așa cum era de așteptat, încă de la primele ore ale dimineții, Andra și cei doi copii adorabili pe care-i au împreună, l-au surprins așa cum au știu mai bine. Fiecare dintre ei i-a făcut câte o urare specială, însă nu au uitat și să imortalizeze momentul. Iată ce mesaje frumoase a primit Cătălin Măruță, dar și ce fotografii de colecție a făcut alături de familia sa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este motiv de sărbătoare în familia lui Cătălin Măruță. Azi, îndrăgitul prezentator TV a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani. Ce-i drept, vârsta este doar un număr pentru el, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber. Nu e de mirare că arată așa de bine, fiindcă este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și duce o viață frumoasă alături de minunata lui soție și cei doi copii absolut adorabili. Totuși, și pe plan profesional lucrurile merg la superlativ.

327784186_718661296396971_806741444716904848_n327784186_718661296396971_806741444716904848_n

Așa cum era de așteptat, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, marea sa comunitate din mediul online l-au asaltat cu mesaje încă de la primele ore ale dimineții. Bineînțeles, și cei dragi, apropiații, familia, cât și colegii de breaslă, au avut o serie de urări frumoase pentru el. Este recunoscător pentru toate și le mulțumește înzecit, însă cele mai speciale sunt tot din partea familiei lui!

Citește și: Tatăl Andrei, emoționat de gestul pe care l-a făcut artista, înainte de operația lui Cătălin Măruță: „E sufletul ei”

Citește și: Cătălin Măruță este în cârje, după operație. Ce gest a făcut Eva pentru el: „Am început plimbarea cu asistenta-mea”

Citește și: „Mă simt eliberată de o mare povară”. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Motivul separării

Citește și: Mircea Gheorghiu, Andrei Coman şi Andrei Ivan, noii actori din serialul Lia: „Ne scot total din aria de confort'

Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani! Ce urare i-a făcut soția lui, Andra

Ce-i drept, Andra i-a făcut o urare emoționantă soțului ei. Frumoasa cântăreață i-a fost întotdeauna alături și la bine și la greu, așa cum și Cătălin Măruță i-a fost ei, astfel că nu a uitat să-i mulțumească pentru aceste momente chiar de ziua lui. Mai mult decât atât, cuvintele de dragoste și încărcate de iubire nu au lipsit din mesajul pe care ea l-a scris special pentru soțul ei. Ceea ce i-a înduioșat pe fani au fost chiar cuvintele de la sfârșit, în care vorbește despre nepoți și strănepoți.

,,La mulți ani, sufletul meu! Sunt recunoscătoare că ne-am găsit. Că ne-am văzut și am știut amândoi că locul nostru este împreună. Să fii sănătos și fericit! Să ne bucurăm împreună de copii, dar și de nepoți și de strănepoți, într-o zi!', este urarea făcută de Andra.

Ce urări i-au făcut cei doi copii lui Cătălin Măruță

Bineînțeles, Eva Măruță, fiica cea mică a lui Cătălin Măruță, a ținut să-l emoționeze pe tatăl său. Fără a ezita i-a mărturisit că îl iubește foarte mult și că este tatăl pe care și l-a dorit mereu. Cuvintele micuței au ajuns direct la inima îndrăgitului prezentator TV.

'La mulți ani, tata! Mereu cu chef de joacă, răbdător și amuzant. Te iubesc!', a scris Eva Măruță pentru tatăl ei.

Nici fiul cel mare al prezentatorului TV nu s-a lăsat mai prejos. David Măruță a ținut să își arate și el dragostea față de tatăl său, însă nu atât de sentimental ca și sora lui, căci este un bărbat în devenire.

'La mulți ani și la cât mai multe vacanțe în care să fim veseli  și să construim amintiri frumoase!', a scris Danid Măruță pe Facebook.

Cătălin Măruță: 'Mă gândesc mult la ceea ce mă face fericit'

Cătălin Măruță nu a putut face față tuturor mesajelor primite până acum de către fanii săi și toți cei care-l îndrăgesc și iubesc, așa că a făct o postare prin care le mulțumește enorm pentru că și-au rupt din timpul lor pentru a-i scrie lui o urare. De asemenea, a precizat și faptul că pe măsură ce înaintează în vârstă realizează că familia și sănătatea sunt singurele lucruri care contează în viață.

,,45! Este un moment în care mă gândesc mult la ceea ce mă face fericit și la ceea ce îmi propun să fac. Cu cât trece timpul, cu atât simt că înțeleg ce contează cu adevărat în viață. Familia, oameni minunați din jurul meu, sănătatea. Vă mulțumesc pentru urări și vă îmbrățișez pe toți!', este mesajul postat de Cătălin Măruță pe conturile sale de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton