Inovația dentară a momentului pentru tratamente stomatologice sigure și fără durere: Laserul Nr. 1 Mondial – LiteTouch

 advertising.ringier
.

Datorită tehnologiei, stomatologia a făcut un salt extraordinar. Pacienții primesc soluții de tratament sigure, pe termen lung și foarte lung, dar, mai ales, confortul este total. Fără durere – este principiul care susține pacientul să facă pasul spre un zâmbet sănătos, funcțional și frumos asemenea vedetelor de pe covorul roșu. Un rezultat ce se poate obține și datorită unei tehnologii digitale inovative: laserul  Nr. 1 Mondial – Lite Touch ce face parte din dotările tehnologice ale clinicii stomatologice iDentity.

„Laserul asigură o intervenție minim invazivă sau non-invazivă, cu suport și confort total pentru pacient. Această tehnologie oferă garanția unei manopere de o precizie înaltă și implică o recuperare rapidă.  Pacientul este tratat în timp redus, sigur și predictibil. Putem vorbi despre situații în care se elimină complet bisturiul, iar pentru copii freza dentară ('albinuța') este, de asemenea, eliminată. Aceste lucruri nu erau posibile în stomatologia tradițională.', explică Dr. Ada Angheluță, medic specialist parodontolog iDentity Clinic. 

Avantajele folosirii laserului în stomatologie sunt multiple, însă printre cele mai apreciate de către pacienți se numără: reducerea sângerărilor semnificativ față de modul de tratament tradițional, nu este necesar mult anestezic sau se elimină total și cel mai important aspect, disconfortul este minim. În acest sens, așa numita „frică de dentist' dispare, iar pacienții vin cu drag la stomatolog. Laserul Lite Touch se folosește cu succes în parodontologie, chirurgie parodontală, patologie orală, implantologie, estetica, endodonție, stomatologie restaurativă, pediatrie, ortodonție, chirurgie orală și maxilo-facială.

Clinicile dentare iDentity au dezolvat sistemul High End prin care fiecare pacient este tratat pe baze unei structuri avansate  formată din tehnologie de ultimă oră, echipă completă de stomatologi din toate ariile stomatologiei, materiale de calitate premium, echipă de suport și ghidare a pacientului la fiecare pas. Pacientul primește o soluție de tratament conform celui mai eficient raport calitate – preț – eficiență.  

De curând, pentru un plus de suport pentru pacienții săi, clinicile iDentity au creat 4 tipuri de abonament ce conțin cele mai importante tratamente stomatologice cu beneficii deosebite, respectiv cu prețuri de la 25 de lei lunar.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton