Ileana Sterp și soțul ei au trecut prin clipe de panică, după vacanța din Amsterdam. Ce a pățit sora lui Culiță: „Doamne, cu ce ajungem acasă?”

 Laciu Andreea
.

Ileana Sterp și soțul ei au trecut prin clipe de panică, după vacanța din Amsterdam. Ileana Sterp și-a dorit să se bucure de timpul petrecut împreună cu soțul ei în Olanda, mai precis la Amsterdam. Din păcate însă, după ce au suportat frigul de acolo, fiindcă au plecat fără geci groase, cei doi au avut parte de peripeții neplăcute și la întoarcerea în țară. Sora lui Culiță Sterp este extrem de activă pe rețelele de socializare, așa că a ținut să le povestească urmăritorilor ei de pe Youtube ce s-a întâmplat, de fapt, când au aterizat în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Sterp și soțul ei au trecut prin clipe de panică, după vacanța din Amsterdam. Ileana Sterp este însărcinată în șase luni și urmează să devină mamă pentru a doua oară. Primele luni de sarcină au fost unele destul de dificile, dar acum a decis să profite de faptul că s-au rărit stările de rău ca să petreacă mai mult timp doar cu soțul ei. Daniel Aloman a fost foarte ocupat în ultima vreme cu munca, așa că acum au plecat să se distreze puțin la Amsterdam, în timp ce el a profitat de moment ca să verifice și niște lucrări pe care le va face curând aici, el fiind dulgher.

ileana-sterp-1-1ileana-sterp-1-1

Ileana Sterp și soțul ei au trecut prin clipe de panică, după vacanța din Amsterdam

Din păcate pentru sora lui Culiță Sterp și soțul ei, Daniel Aloman, revenirea în România a fost una plină de evenimente neplăcute.

„A avut zborul întârziere vreo jumătate de oră, asta nu a fost deranjat deloc. Când să aterizăm la Cluj, stewardesele ne-au anunțat că nu se poate ateriza și că vom sta vreo 30 de minute în aer să vedem daca putem ateriza. Deja mă gândeam cu ce vom ajunge acasă, ce vom face.

Ne așteptam cu toții să aterizăm într-un aeroport cel mai apropiat, dar probabil condițiile meteo nu erau favorabile în niciun aeroport din România. Așa că am aterizat în Budapesta. Deja începeam să mă gândesc: Doamne, cu ce ajungem acasă? Nimeni nu ne-a informat, asta era destul de deranjant. Ne-au informat că speră că ne-am simțit bine să zburăm cu ei, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat nimic.

Citește și: Cum a afectat-o pe Ileana Sterp lipsa tatălui, după ce bărbatul și-a părăsit familia. Sora lui Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi: „Aș vrea să îi spun că…'

Citește și: „Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie'. Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec

Citește și: Ileana Sterp, adevărul despre plecările dese ale soțului ei, Daniel Aloman. Ce se întâmplă în căsnicia lor: „Primesc mesaje în fiecare zi'

Citește și: Câți bani primește lunar Larisa Iordache de la statul român. De ce s-a retras din gimnastică: „24 din 24 stăteam stresată şi…'

Nu zic că aici a fost vina pilotului, așa a fost să fie, nu e vina nimănui. De acolo ne-au anunțat că o să ajungem acasă cu autocarul, eu care mă feresc de stat foarte mult în mașină, pentru că na, femeile care sunt însărcinate știu că nu e foarte comod. Ia uite cum am așteptat vreo două ore în aeroport, căutasem și alte variante, dar tot autocarul era cea mai rapidă variantă.

Trei autocare au venit, pentru că am fost multe persoane în aeroport. Am ajuns în Cluj la aproape 10 dimineața, rupți de oboseală. Dani a dormit pe autocar neîntors, eu n-am putut, mă luase frigul la un moment dat. N-am nimic împotriva autocarelor și nu sunt vreo figurantă. La sfârșit, și eu și Dani i-am mulțumit lui Dumnezeu că am ajuns acasă sănătoși și bine. Nimic nu mai conta', a spus Ileana Sterp, în vlogul ei de pe Youtube, conform WOWbiz.ro.

Cei doi soți s-au despărțit la începutul relației lor

Ileana Sterp și Daniel Aloman formează acum unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi, dar povestea lor de dragoste a trecut peste un obstacol imens la început.

„Înainte să îl cunosc pe soțul meu eram foarte convinsă că nu o să am niciodată o relație cu un bărbat mai scund decât mine și de altă religie. Lucrurile astea s-au întâmplat. Dani este și mai scund și provine dintr-o familie de oameni ortodocși. Într-adevăr, la începutul relației, am avut așa discuții pe tema asta. Eu înțeleg orice, îi înțeleg foarte bine crescutul într-o familie de ortodocși și cu educația respectivă.

La un moment dat am luat decizia să ne despărțim, că nu merge. Ne-am despărțit câteva luni și în lunile astea mă gândeam tot mai mult la el. Îmi doream tot mai mult prezența lui și atunci am realizat că nu religia e cea care contează. Sunt întrebată foarte des ce religie sunt.

Până în prezent am tot evitat să răspund întrebărilor, pentru că eu nu consider că fac parte dintr-o religie. Eu consider că sunt copilul lui Dumnezeu, că am o relație faină, pe care o simt zilnic, în orice secundă și cam atât', a dezvăluit Ileana Sterp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton