Cătălin Botezatu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis, la Operă: "Trebuie să înţeleagă că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălin Botezatu a criticat ținuta lui Carmen Iohannis, la un eveniment de gală, mai exact la Operă. Cuplul prezidențial Carmen și Klaus Iohannis au fost prezenți la un spectacol extraordinar, la Opera Națională Română, din Capitală. Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au întors toate privirile în calitate de invitați de onoare. Carmen Iohannis a abordat o ținută foarte elegantă, în creația Andreei Tuncu, designerul oficial al primei Doamne. Cătălin Botezatu a fost plăcut impresionat de apariției lui Carmen Iohannis, dar a avut și câteva aspecte de criticat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a criticat ținuta lui Carmen Iohannis, la un eveniment de gală. Carmen Iohannis și soțul ei, președintele României Klaus Iohannis, și-au făcut apariția la Operna Națională Română din București, în calitate de invitați de onoare la spectacolul „La Traviata”. Cuplul prezidențial a abordat, ca de obicei, o ținută elegantă și toate privirile au fost ațintite asupra lor. Prima Doamnă a optat pentru o ținută clasică, feminină, din catifea de culoare albastră. Ținuta a fost creată de designerul Andreea Tincu, cea care este responsabilă pentru vestimentația oficială a soției președintelui Klaus Iohannis. Cătălin Botezatu și-a dat cu părerea despre apariția lui Carmen Iohannis în cadrul evenimentului de gală și a avut câteva aspecte de criticat.

320771044_1135516240469481_2799245402504750513_n320771044_1135516240469481_2799245402504750513_n

Cătălin Botezatu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis, la Operă

Carmen și Klaus Iohannis au fost invitații de onoare din cadrul spectacolului „La Traviata”, desfășurat pe scena Operei Națioanle Române din Capitală. Prima Doamnă a optat pentru o ținută de culoare albastră, din catifea, care emana feminitate, o schimbare notabilă de la costumele sobre, pe care le abordează la evenimentele oficiale alături de soțul său. Carmen Iohannis a apelat și de această dată, la creatoarea de modă Andreea Tincu, cea care se ocupă de ținutele primei Doamne.

„Sâmbăta seara, Prima Doamnă Carmen Iohannis și Președintele României, Excelenta Sa Domnul Klaus Iohannis , au fost invitați de onoare la spectactacolul excelent al Operei Nationale Bucuresti, La Traviata.
Prima Doamnă a ales sa poarte un deux piecès din catifea de matase semnat Andreea Tincu .
Albastrul regal, forma eleganta a rochiei și tușeul catifelei sunt caracteristicile principale ale ținutei.
O seară dedicată muzicii într-o lună magică, cea mai iubită dintre toate!',
a scris designerul român pe rețelele sociale.

Citește și: Cum își alege Carmen Iohannis ținutele. Designerul Eli Lăslean, despre colaborarea cu Prima Doamnă a României:„Nu avem un protocol’

Citește și: Carmen Iohannis a împlinit 62 de ani. Cum a început povestea ei de iubire cu Klaus Iohannis

Citește și: „Cochetam cu alcoolul și țigările.Nu mi-a plăcut să fiu un executant docil, de aia…. Cum au arătat anii de școală ai lui Tudor Chirilă, în comunism / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul ei adolescent:„Este cu două generații în urmă. Îmi doresc să nu simtă că mama lui… / EXCLUSIV

Cătălin Botezatu: „Un cuplu agreabil în apariţii”

Cătălin Botezatu a comentat ținuta lui Carmen Iohannis, adăugând înainte de toate că aparițiile cuplului prezidențial au fost oferit dintotdeauna surprize plăcute din punct de vedere estetic. Botezatu s-a arătatt încântat de alegerea cromaticii și este de părere că prima Doamna a făcut o alegere bună și în privința accesoriilor.

„În primul rând, vorbim despre un cuplu agreabil în apariţii. Ţinutele domnului Iohannis au fost mereu perfecte, îi stau bine, îi vin bine, are şi o siluetă pe care arată bine orice. Îmi place foarte tare cromatica, este respectat în mare protocolul vestimentar. Se asortează foarte bine şi cu bijuteriile, îmi place coafură, amândoi sunt un cuplu care ne reprezintă foarte bine din punct de vedere estetic.”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Playtech.ro.

Cătălin Botezatu, despre Carmen Iohannis: „Lungimea rochiei este incorectă”

Cătălin Botezatu a avut de semnalat și câteva inadvertențe la ținuta lui Carmen Iohannis, în ceea ce privește croiala ținutei, care nu ar fi fost una impecabilă. Designerul a remarcat, cu ochii săi de vulturi, cusăturile imperfecte și și-a exprimat nemulțumirea și cu privire la lungimea rochiei. Designerul român a subliniat că președintele României și soția sa au avut, per total, ținute armonioase, care au respectat protocolul.

„Trebuie să înţeleagă că lungimea rochiei este una incorectă. Avem o suprapunere cu un pardesiu de catifea cu o rochie de catifea, un set. Mare atenţie! Execuţia acestor piese trebuie să fie atât de bună încât să nu aibă cusur şi nu e cazul. Pardesiul trage la cusături, un astfel de obiect vestimentar este greu de făcut, are nevoie de o susţinere, o întăritură perfectă care să nu ofere deloc cute. În rest, totul este OK. Este important de specificat că orice apariţie a soţilor Iohannis este luată în vizor', a mai menționat Botezatu pentru sursa citată.

Sursa FOTO: Facebook-ONB

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton