5 parfumuri unisex de top, la prețuri accesibile

 bogdan.galca
.

Fie că ești în căutarea unui parfum de adăugat în colecție, fie îți dorești să oferi un cadou deosebit, cu un parfum unisex ale brandurilor de mai jos nu ai cum să dai greș. Descoperă care sunt brandurile de top care au scos pe piață cele mai apreciate parfumuri unisex, la prețuri accesibile.

  1. Costa Azzurra – Tom Ford

Costa Azzurra a fost lansat în 2021 și face parte din categoria parfumurilor aromatic–acvatice, fiind potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Mirosul acestui parfum Tom Ford se diferențiază de celelalte din aceeași categorie datorită combinației neașteptate de note olfactive. Iată care sunt acestea:

Note de vârf: lemn, alge, mosc, semințe de țelină;

Note de mijloc: lămâie, mandarină, lavandă, pelin;

Note de bază: stejar, tămâie, vanilie.

În timp ce acordurile lemnoase se resimt încă din momentul aplicării parfumului pe piele, noteze de bază îmblânzesc rapid rigurozitatea acestora, oferind un miros deosebit, care te poartă cu gândul pe o plajă sărată din insula Sardinia.

  1. Amouage Ashore

Acest parfum face parte din colecția Renaissance, care, în total, este alcătuită din 4 parfumuri unisex: Amouage Meander, Amouage Enclave, Amouage Crimson Rocks, Amouage Ashore.

Acesta din urmă este considerat a fi romanticul colecției, întrucât reușește să aducă trecutul și viitorul într-un singur cadru, prin intermediul notelor sale care se combină într-un mod spectaculos. Iată care sunt acestea:

Note de vârf: piper roz, cardamom, curcuma;

Note de mijloc: iasomie, trandafir;

Note de bază: lemn de santal.

Notele de vârf sunt imediat acaparate de iasomie și trandafir. Astfel, chiar dacă la prima vedere, Amouage Ashore pare a fi un parfum puternic, mirosul acestuia este unul plăcut, nu foarte accentuat, însă persistent pe piele.

  1. Accento – Xerjoff 

Deși este caracterizat de o adevărată explozie de masculinitate, Accento este inclus în categoria parfumurilor unisex, deoarece îmbină într-un mod luxuriant tonurile puternice cu cele delicate.

Note de vârf: ananas, zambilă;

Note de mijloc: piper roz, iasomie;

Note de bază: mosc, ambră, vanilie, patchouli.

Notele de ananas și zambilă oferă o aromă olfactivă dulce, care este domolită de piperul roz și moscul ce se resimt pe piele timp îndelungat. Din acest motiv, mireasma acestui parfum este una puternică, fiind potrivită pentru femeile și bărbații cărora nu le este frică să iasă în evidență, indiferent de contextul social în care se află.

  1. Orange – Dolce & Gabbana

Inspirat de zilele toride de vară și de aromele delicioase ale fructelor de portocal, ananas și lămâie, Orange este cel mai apreciat parfum unisex din colecția fructată, lansată de Dolce & Gabbana.

Note de vârf: portocală siciliană, bergamotă;

Note de mijloc: busuioc, floare de portocal;

Note de bază: ambră, stânjenel, mosc.

Notele olfactive se împletesc într-o creație inedită, colorată și extrem de aromată, potrivită pentru zilele toride pe care le petreci în vacanță.

  1. Everyone – Calvin Klein

Parfumul Everyone de la Calvin Klein este încadrat în categoria unisex, deoarece, în primă fază, se simte o aromă feminină, urmată de un elixir masculin, revigorant și ușor senzual. Iată din ce note este compus:

Note de vârf: ulei de portocale, ghimbir;

Note de mijloc: note de apă, ceai;

Note de bază: mosc, cedru, ambră, patchouli.

Scopul lansării acestui parfum, în 2020, a fost celebrarea libertății de exprimare și acceptarea tuturor comunităților și culturilor. Din acest motiv, parfumul Everyone este apreciat ca fiind potrivit pentru oamenii liberi, care trăiesc dincolo de barierele de exprimare.

Indiferent că preferi parfumurile puternice, care să te scoată în evidență, sau parfumurile subtile, inspiră-te din lista prezentată mai sus și fă cea mai bună alegere olfactivă!

sursă foto: shutterstock.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Marionnaud

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton