Horoscop 20 decembrie 2022. O zodie își întâlnește jumătatea

 Ifrim Georgiana
.

În timp ce unii nativi petrec momente frumoase în sânul familiei și dau dovadă de o productivitate crescută, alți nativi se confruntă cu un volum mare de sarcini la locul de muncă și sunt nevoiți să încheie unele colaborări sau parteneriate. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 decembrie 2022. Berbec

Berbecii au parte de o zi productivă și plină de realizări. Sunt mai determinați ca nicioadată să-și atingă obiectivele și este momentul oportun să pună bazele unei afaceri. Astrologii îi sfătuiesc să ia câteva măsuri pe partea sentimentală, căci riscă să se afle în pragul unei despărțiri, chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

Horoscop 20 decembrie 2022. Taur

Taurii au parte de momente de romantism cu partenerul de cuplu. Dacă relația a scârțâit în ultima vreme, a venit vremea ca partenerii să se reconecteze și să rezolve, prin comunicare, unele probleme mai vechi.

Horoscop 20 decembrie 2022. Gemeni

Gemenii sunt siguri pe ei și spun lucrurilor pe nume. În general, acești nativi adoptă o atitudine mai pacifistă și au tendința de a lăsa de la ei, însă, astăzi, își exteriorizează nemulțumirile.

Horoscop 20 decembrie 2022. Rac

Racii au toate șansele să-și găsească jumătatea. Astrologii îi sfătuiesc să inițieze mai multe întâlniri și conversații. S-ar putea să intre în atenția unei persoane speciale.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cine este Antonella Roccuzzo, soția lui Lionel Messi.A urmat o carieră în modelling

Citește și: Drama lui Messi: își făcea singur injecții cu hormoni, la 12 ani!Campionul avea deficit de creștere

Horoscop 20 decembrie 2022. Leu

Leii își fac curățenie în lista de prieteni și își restabilesc prioritățile. Vor să acorde mai multă atenție dezvoltării personale și să petreacă timp de calitate cu persoane de la care au ce învăța. Astrologii îi sfătuiesc să nu facă excese și să păstreze un echilibru financiar în următoarea perioadă.

Horoscop 20 decembrie 2022. Fecioară

Fecioarele traversează o zi aglomerată. Volumul sarcinilor de la locul de muncă crește considerabil, lucru care îi lasă pe acești nativi fără energie la sfârșitul zilei. Cu toate acestea, efortul lor nu va trece neobservat de superiori și au toate șansele să fie promovați.

Horoscop 20 decembrie 2022. Balanță

Balanțele sunt răsfățate de persoana iubită. Deși în ultima perioadă relația a fost marcată de câteva conflicte și discuții în contradictoriu, lucrurile se schimbă radical. Astrologii îi sfătuiesc pe acești nativi să nu ezite să-și expună latura emoțională.

Horoscop 20 decembrie 2022. Scorpion

Scorpionii au parte de o zi plină de oportunități profesionale. Poate fi vorba despre o colaborare avantajoasă sau despre un post vacant la actualul loc de muncă. Astrologii ăi sfătuiesc să nu stea prea mult pe gânduri și să accepte provocările din viața lor.

Horoscop 20 decembrie 2022. Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi relaxantă. Lucrurile decurg excelent la locul de muncă, iar același lucru se petrece și în relațiile cu cei dragi. Astrologii îi sfătuiesc să profite de această zi pentru a-și reîncărca bateriile.

Horoscop 20 decembrie 2022. Capricorn

Capricornii întâlnesc o persoană care le schimbă viziunea asupra vieții. Întâlnirea va fi una benefică pentru acești nativi și vor fi capabili să ia unele decizii importante de viitor.

Horoscop 20 decembrie. Vărsător

Vărsătorii petrec mai mult timp în familie , având în vedere că, în ultima perioadă, au neglijat-o. Sunt mai atenți la nevoile celor dragi și au grijă să-i facă să se simtă iubiți și apreciați.

Horoscop 20 decembrie. Pești

Astăzi, Peștii petrec câteva momente de singurătate și reflectă asupra unor planuri de viitor. Tarversează o perioadă decisivă și trebuie să ia câteva decizii radicale. S-ar putea să fie nevoiți să renunțe la o colaborare sau un parteneriat.

Sursa foto: Arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton