Cătălin Bordea a avut COVID-19! Primele declarații după ce s-a vindecat: ”N-am mai trăit așa ceva niciodată. Nu-i de joacă”

 Lupescu Anca
.

Cătălin Bordea, celebrul comediant și invitat permanent la XNS alături de Dan Capatos, a povestit că a fost infectat cu COVID-19, atât el cât și soția lui, Livia. Comediantul a povestit cum a fost perioada în care a fost bolnav, simptomele prin care a trecut și cum s-a pus pe picioare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În stilul caracteristic plin de umor, Cătălin Bordea a povestit, printre altele, că a trăit ceva ce nu a trăit niciodată în viață. Senzația de oboseală acută au fost printre cele mai puternice simptome pe care le-a avut. Cu toate că Livia și-a pierdut gustul și mirosul, Cătălin spune că el nu a avut astfel de simptome, însă a avut febră musculară și durere de mușchi, iar starea de somnolență era extrem de acută.

'Am luat pentru mine, am împărțit cu nevasta-mea. Acum sunt bine, eu sunt bine de vreo săptămână. Am avut cam 5 zile nasoale. O sfârșeală incredibilă, n-am mai trăit niciodată în viața mea așa ceva, pur și simplu îți vine să dormi. Eu am dezvoltat o senzație ca și cum (…) am experimentat bătrânețea. Sfârșeala pe care o avea bunicul meu că îl dureau oasele. Mă dureau oasele, mușchii. Eu am avut formă ușoară, dar nici forma ușoară nu e (…) Și sfârșeala de îți vine să dormi…ia-mă doamne. Psihic e nasol pentru că nu știi cu ce simptome te trezești a doua zi', a povestit el.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a modificat întreaga față, după ultima intervenție estetică.Reacția lui Florin, după ce și-a văzut soția

El a povestit că a avut temperatură, iar Dan Capatos și cei din echipa XNS l-au convins să meargă să se testeze. Din fericire, comediantul și soția lui au avut o formă ușoară de COVID-19.

„Nu dispar celelalte, eu n-am trecut.. Livia a rămas fără gust și miros, eu n-am rămas. Am putut să fac câteva chestii prin casă pe care n-am putut să le fac în toți anii de relație, pentru că ea a rămas fără miros. Ea nu știe (…) Am avut trei zile de glorie. Dar asta e senzația nasoală psihic, te culci și te trezești cu altceva și altceva, am avut dureri de cap, sfârșeala, febra musculară, febra aia o oră, că așa m-am hotărât să mă duc să mă testez. Poftă de mâncare zero, chestii de genul ăsta. Dar sfârșeala aia, oboseala aia nasoală, îți vine să dormi încontinuu. Dar mie după 7 zile, mi-am revenit, flotări în casă. Livia începuse cu sfârșeala în a șaptea zi (…) O să mă duc să-mi fac aia de anticorpi, că vreau să donez plasmă. ', a mai spus Bordea.

Citește și: Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș, poveste de dragoste controversată. Tânăra voia să meargă la Puterea Dragostei:’Nu mai poate să îmi fie rușine de nimic în viața asta’

De unde a luat Cătălin Bordea COVID-19

Cătălin Bordea a revenit pe micile ecrane și spune că vrea să își facă analizele de anticorpi pentru a putea dona plasmă celor bolnavi de coronavirus. Totodată, el a ținut să adreseze și un mesaj, în special tinerilor.

20768174_10209715960842510_7235228441925356037_n20768174_10209715960842510_7235228441925356037_n

Citește și: Oana Pellea a mărturisit că a suferit de depresie:„Nu mai voiam să ies din casă. Nu mai voiam să practic meseria. A fost un coșmar’

Vreau să transmit un mesaj, în special pentru tineri: nu-i de joacă. Nu forțați petrecerile aiurea, o să vină vremea și de petreceri, nu știi (…) eu am fost omul care s-a ferit de treaba asta, spectacole cu distanțare, eu sunt antisocial, mă duc la sală cu mască. O dată un podcast, niște prieteni care nici ei nu știau că au…de aia în spații închise se poartă mască. Am ieșit de acolo toți..pozitiv, pozitiv. Doamne ajută că am avut forma ușoară', a spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton