(P) Alegerea celor mai bune spaţii industriale de închiriat în Bucureşti – provocări şi soluţii

 advertising.ringier
.

Companiile mici, mijlocii şi mari care lucrează în domeniul producţiei şi caută cele mai bune spaţii industriale de închiriat în Bucureşti au posibilitatea de a găsi soluţia la problemele lor – cele mai bune hale de producţie şi depozite –  astfel încât să îşi desfăşoare activitatea în cele mai bune condiţii. Totuşi, este bine de ştiut că, dacă nu sunt respectate şi întrunite anumite criterii, alegerea spaţiului industrial de închiriat poate conduce la un eşec.

Ce condiţii trebuie să întrunească spaţiul industrial de închiriat în Bucureşti ales?

Indiferent dacă este închiriat pentru depozitare sau producţie, spaţiul industrial de închiriat trebuie să întrunească unele criterii, astfel încât investiţia să nu se dovedească una inoportună. Accesul facil la spaţiul industrial, zona în care este amplasat şi structura de rezistenţă a clădirii, precum şi suprafaţa dorită sunt numai câteva din criteriile demne de luat în calcul. Cei care doresc să închirieze un astfel de spaţiu trebuie să ţină cont de următoarele aspecte:

·                      zona în care este amplasat spaţiul industrial de închiriat trebuie să fie uşor accesibilă şi să dispună de numeroase locuri de parcare pentru angajaţi şi pentru clienţi;

·                      infrastructura către drumurile naţionale şi intrarea în incintă joacă un rol important în alegerea unui spaţiu industrial de închiriat bun şi de aceea se vor lua în considerare distanţa dintre depozitul companiei şi hala de producţie, precum şi distanţa până la sediu;

·                      hala industrială de închiriat trebuie să aibă dimensiunea şi înălţimea potrivită în raport cu activitatea desfăşurată, iar temperatura din incintă este importantă atunci când firma care închiriază aparţine unui domeniu de activitate care necesită temperatură de tip refrigerare;

·                      construcţia halei de închiriat trebuie să fie cât se poate de solidă şi pardoseala rezistentă, iar acoperişul şi izolarea exterioară trebuie să fie executate corespunzător;

·                      nu în ultimul rând, sunt foarte importante şi conexiunile la utilităţile necesare, la sprinklere, hidranţi şi rampe hidraulice, precum şi la luminatoarele cu detectoare de fum şi la reţeaua electrică şi de canalizare.

Citește și: Tips&tricks: descopera cum sa alegi cele mai bune spatii de inchiriat in Bucuresti!

Beneficiile închirierii unui spaţiu din cadrul unui parc industrial

Cele mai bune variante de închiriere de care pot dispune companiile care au nevoie de spaţii industriale de închiriat sunt cele din incinta unui parc industrial din capitală. Avantajele sunt numeroase şi includ dotarea incintelor moderne cu toate facilităţile, generozitatea spaţiului şi posiblitatea de extindere. În plus, în cadrul unui astfel de parc industrial se garantează serviciile de mentenanţă a clădirii, ce includ iluminatul exterior, asigurarea întregii clădiri, deszăpezirea pe timp de iarnă şi lista poate continua.

Găsirea unui spaţiu industrial de închiriat nu se face bătând din palme. Poate fi nevoie de mai multe zile de căutare sau chiar săptămâni, în funcţie de perioada când se doreşte începerea activităţii şi de cât de grăbiţi sunt reprezentanţii companiei. Cert este că oferta online este disponibilă oricui şi la orice oră pentru a fi vizitată virtual.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton