Emily Ratajkowski este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

 Cica Cristina
.

Emily Ratajkowski, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată pentru prima oară. Vedeta a postat primele imagini cu burtica de gravidă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

A ținut totul secret până acum, iar când burtica este deja vizibilă și mai are câteva luni până va naște a decis să dea vestea cea mare. Emily Ratajkowski și-a anunțat sarcina și a făcut publice primele imagini cu burtica de gravidă, pe coperta revistei Vogue.

Citește și: Emily Ratajkowski, schimbare spectaculoasă de look.Modelul este și mai sexy cu părul blond!

Pentru moment, misterul planează, căci actrița nu a vrut să dezvăluie sexul copilului. Totuși, a ținut să precizeze că ea și soțul său, Sebastian Bear-McClard intenționează să-și crească copilul fără a forța stereotipurile de gen'. Cu alte cuvinte, nu au de gând să pună accent pe sexul copilului în creșterea și educația acestuia.

Citește și: Inelul de logodnă al lui Emily Ratajkowski are două diamante uriașe.Supermodelul l-a arătat pentru prima dată

Emily Ratajkowski și-a anunțat sarcina în Vogue

„Când eu și soțul meu le spunem prietenilor noștri că urmează să devenim părinți, prima lor întrebare după «Felicitări!» este aproape întotdeauna: Știți ce vreți?.

Ne place să le spunem că nu vom ști genul până când copilul nostru nu va împlini 18 ani și ne va spune singur. Toată lumea râde. Replica noastră este adevărată însă.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…'/ EXCLUSIV

Ne arată că posibilitățile sunt mult mai complexe decât sexul pe care îl va avea copilul la naștere. Adevărul este că, în cele din urmă, nu avem idee cine crește în pântecul meu. Cine va deveni? Părinții cărui gen de om vom deveni? Cum ne va schimba viețile și felul de a fi. Este un concept minunat și terifiant, un concept care ne face să ne simțim lipsiți de ajutor și umili”, a transmis Emily Ratajkowski.

Totuși, Emily a precizat că întotdeauna s-a văzut mamă de fată: „Să fiu sinceră, i-am spus soțului meu într-o seară la cină: Nu sunt sigură că vreau o fată. Cred că pur și simplu nu m-am gândit niciodată la cum ar fi să am băiat'.

Citește și: Alina Binder, imagini rare cu burtica de gravidă la vedere.Fostul principe Nicolae va deveni tătă în mai puțin de o lună

Emily Ratajkowski a pozat pentru Vogue într-o rochie tip furou, iar imaginile cu ea însărcinată au făcut furori la nivel internațional.

Emily Ratajkowski s-a căsătorit cu Sebastian Bear-McClard

Emily Ratajkowski și regizorul Sebastian Bear-McClard s-au căsătorit în urmă cu doi ani.

Emily Ratajkowski Sexual Assualt By Photographer in 2012Emily Ratajkowski Sexual Assualt By Photographer in 2012

Deși cei mai mulți și-o imaginau în rochie albă de mireasă, Emily Ratajkowski nu a ținut la tradiție, preferând să se căsătorească doar civil cu Sebastian Bear-McClard, la Primăria din New York.

Supermodelul a purtat o ținută atipică, fie și pentru o mireasă care nu se căsătorește în biserică, alegând o ținută mai degrabă  casual decât elegant – un costum de culoare oranj, de la Zara, care costă în jur de 200 de dolari. Singurele accesorii  mai festive au fost sandalele cu tocuri înalte și pălăria cu voaletă.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton