A murit Prințul Azim, fiul sultanului din Brunei. Avea 38 de ani

 Cica Cristina
.

Prințul Azim, fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume a murit! Avea doar 38 de ani, iar vestea a zguduit întreg mapamondul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Azim avea 38 de ani și era cunoscut pentru energia sa și petrecerile extravagante la care participa alături de vedete precum Pamela Anderson, Mariah Carey sau sora regretatului Michael Jackson, Janet, potrivit CNN.

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată sora Vivianei Sposub! Bianca locuiește în Iași și seamănă izbitor cu vedeta de la Ferma:„Nu suntem gemene'

Prințul Azim era al doilea fiu al sultanului din Brunei și al patrulea în ordinea succesiunii la tron. El a încetat din viață în weekend, iar motivul decesului nu a fost făcut public.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a modificat întreaga față, după ultima intervenție estetică.Reacția lui Florin, după ce și-a văzut soția

O săptămână de doliu național după moartea Prințului Azim

Prințul Azim s-a făcut remarcat precum producător de succes la Hollywood, apucând să realizeze câteva pelicule, printre care Youre Not You', din 2014.

The Noble Gift GalaThe Noble Gift Gala

După moartea sa fulgerătoare, s-au anunțat șapte zile de doliu național.

În egală măsură, liderii țărilor vecine și-au exprimat condoleanțele după decesul fiului sultanului din Brunei.

Citește și: Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș, poveste de dragoste controversată. Tânăra voia să meargă la Puterea Dragostei:'Nu mai poate să îmi fie rușine de nimic în viața asta'

Sultanul din Brunei are o avere estimată la 20-28 de miliarde de dolari, remarcându-se precum al doilea cel mai bogat monarh din lume.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton