Cât plătesc Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pentru școala fiicelor. Carolina și Raisa învață la privat

 Sutiu Theodora
.

Cât îi costă pe Alina Sorescu și Alexandru Ciucu școala fetelor. Celebrul cuplu pune foarte mult preț pe educația fiicelor lor și nu se uită deloc la bani atunci când vine vorba despre viitorul lor. Fetele învață într-un instituție de învățământ privată din Pipera, iar prețul taxei anuale nu este unul accesibil pentru toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cât îi costă pe Alina Sorescu și Alexandru Ciucu școala fetelor. Deși au avut nenumărate conflicte, cei doi sunt foarte uniți atunci când vine vorba despre educația Elenei Carolina și a Anei Raisa.

alina-2alina-2

Cât îi costă pe Alina Sorescu și Alexandru Ciucu școala fetelor. Suma este foarte mare

Cât îi costă pe Alina Sorescu și Alexandru Ciucu școala fetelor. Ele învață la o școală din Pipera, care se află chiar în apropierea casei lor. Elena Carolina este înscrisă în ciclul primar, iar taxa de școlarizare pentru anul 2021-2022 poate ajunge până la 7.500 euro.

Sora sa, Ana Raisa, urmează programul pentru preşcolari, acolo unde taxa anuală ajunge la 5.500 de euro, scrie Libertatea.ro.

La aceste costuri se mai adaugă și taxa de înscriere, în valoare de 500 de euro, care este unică și nereturnabilă, dar și cele pentru rechizite, masă și opționale.

Pentru un elev din ciclul primar, părinții plătesc 500 de euro pe an pentru rechizite și 125 de euro, în fiecare lună, pentru mese, după cum se arată pe site-ul unității de învățământ.

Citește și: Căsnicia de 11 ani dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a ajuns la final?

Citește și: Alexandru Ciucu, surprins fără verighetă după ce s-a zvonit că ar fi divorțat de Alina Sorescu

Citește și: Bianca Drăgușanu a lipsit de la ziua de naștere a lui Gabi Bădălău!Ce făcea în acest timp

Citește și: Primele ipoteze în cazul prăbușirii avionului pilotat de Dan Petrescu.Cauzele accidentului

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împreună în prima zi de școală

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au mers împreună să își ducă fetele în prima zi de școală. El a publicat, în urmă cu două săptămâni, o fotografie în care apare alături de soția lui, dar și de cele două fetițe în prima zi de școală.

„Un nou început de școală ca în vremurile bune. Succes tuturor! Vă pupăm', a fost mesajul transmis de Alexandru Ciucu.

Soțul Alinei Sorescu, surprins alături de o altă femeie

După ce Alexandru Ciucu a fost surprins, în urmă cu patru luni, în compania altei femei, Alina Sorescu a declarat, la PRO TV: 

Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani ca să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu.

Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie', spunea ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton